Megrendelésre váró termék van a kosárban! x

Apple TV

Apple - Remote Loop - mlfq2zm/a

Apple - Remote Loop - mlfq2zm/a

Átvehető: következő munkanap

Remote Loop - mlfq2zm/a A Remote Loop segítségével biztonságosan rögzítheted Apple TV Remote távirányítódat csuklódhoz, így még véletlenül sem ejted el azt. A távirányító Lightning csatlakozójába kattintható Remote Loop nemcsak biztonságot nyújt, de egyszerűen el is távolítható. A tökéletes illeszkedés és védelem érdekében a méretét is módosíthatod. A Remote Loop csak a negyedik generációs Apple TV-hez készült Apple TV Remote távirányítóval kompatibilis.

4 982 Ft (3 923 Ft + Áfa)
Apple - Apple remote - mm4t2zm/a

Apple - Apple remote - mm4t2zm/a

Átvehető: következő munkanap

Az Apple Remote használata iPod és iPhone készülékkel Ha otthoni hifiberendezésedhez, aktív hangszórókhoz vagy televízióhoz csatlakoztatod iPod készüléked, az Apple Remote távirányítóval akár a szoba túlsó sarkából is keresgélhetsz a zenék, diavetítések és más tartalmak között. Csatlakoztasd iPod készülékedet az Apple Universal Dock dokkolóba, és válassz játéklistát, diabemutatót vagy videót. Dőlj hátra, lazulj el, és élvezd a kényelmet. A következő számra szeretnél lépni? Ehhez nem kell felkelned. Csak nyomd meg az Apple Remote Tovább gombját. Valaki hív az iPhone-odon? Nyomd meg a Szünet gombot, és a hívás végeztével onnan folytathatod a lejátszást, ahol abbahagytad. Az Apple Remote használata Mac számítógéppel Az Apple Remote távirányítóval tökéletesen irányíthatod a zenéket, fényképeket, videókat és DVD-ket a helyiség bármelyik pontjáról. Csavard fel a hangerőt. Játszd le véletlenszerűen a számokat. Ugorj a következő jelenetre a DVD-n. Játssz le diavetítést, saját készítésű iMovie-videót vagy akár egy filmbemutatót. Ne feledd, hogy az Apple TV egyszerre csak egy távirányítóhoz tud csatlakozni. Ha egyszerre többen szeretnétek játszani, iOS-eszközre vagy kontrollerre lesz szükségetek.

6 245 Ft (4 917 Ft + Áfa)
Apple - Apple TV Remote (2015) - mg2q2zm/a

Apple - Apple TV Remote (2015) - mg2q2zm/a

Átvehető: következő munkanap

Apple TV Remote (2015)

26 325 Ft (20 728 Ft + Áfa)
Apple - Apple TV 32GB - mgy52sp/a

Apple - Apple TV 32GB - mgy52sp/a

Átvehető: következő munkanap

Apple TV 32GB

53 571 Ft (42 182 Ft + Áfa)
Apple - Apple TV 64GB - mlnc2sp/a

Apple - Apple TV 64GB - mlnc2sp/a

Átvehető: következő munkanap

Tulajdonságok: - Típus: Full HD hálózati médialejátszó - Zene - Kép - Internetes tartalmak - Hálozati lehetőség: LAN - Wlan - Video ki: HDMI - Hang: S/PDIF optikai Formátumok: - H.264 (m4v, mp4, mov) - MPEG-4 (m4v, mp4, mov) - M-JPEG (avi) - HE-AAC - AAC - iTunes AAC - MP3 - MP3 VBR - Audible 2/3/4 - Apple Lossless - AIFF - WAV/KÉP: JPEG - GIF - TIFF Egyéb: - 1080p lejátszás - iTunes HD film kölcsönzés - iCloud zenék és képek lejátszása - YouTube - Vimeo videolájátszás - MLV.tv meccsek élőben, vagy felvételről - AirPlay adatátvitel iOS eszközökről - távirányító - Média processzor: Apple A4 - 62 GB tárhely Méretek és súly: - Magasság: 23 mm - Mélység: 98 mm - Súly: 270 g

65 418 Ft (51 510 Ft + Áfa)

Számítástechnikai Szaküzlet

Számítástechnikai Szaküzlet

Szűrés

Kategóriák