Megrendelésre váró termék van a kosárban! x

Headset

Parrot - MINIKIT+ - PF400001

Parrot - MINIKIT+ - PF400001

Átvehető: következő munkanap

MINIKIT+ - PF400001 Connect simultaneously two phones (multipoint). Use voice recognition to call a contact. Accept or reject calls by voice. Listen to your music or navigation commands. Automatic switch on when you get in your car. Store up to 20000 contacts in your kit memory. Up to 6 month of standby with Ultra Low Power Mode.

17 056 Ft (13 430 Ft + Áfa)
Parrot - Parrot MINIKIT Neo2 HD Czech - Black [PF420133]

Parrot - Parrot MINIKIT Neo2 HD Czech - Black [PF420133]

Átvehető: következő munkanap

Parrot MINIKIT Neo2 HD Czech - Black [PF420133]

22 855 Ft (17 996 Ft + Áfa)
Parrot - Parrot MINIKIT Neo2 HD English UK - Blue - PF420401

Parrot - Parrot MINIKIT Neo2 HD English UK - Blue - PF420401

Átvehető: következő munkanap

MINIKIT NEO2 HD, gyári Parrot ---A MINIKIT Neo 2 HD támogatja az összes Parrot hands-free (érintésmentes/kézmentes) funkciót:automatikus telefonkönyv szinkronizálás fejlett hangfelismerés Mond hogy „MINIKIT a hangvezérlés aktiválásához majd a hívóazonosítót szöveg felolvasás hangos menükParrot advanced Dual ModeA MINIKIT Neo 2 HD egyszerre két eszközzel is képes kapcsolatot létesíteni. Nincs miért aggódni a privát vagy vállalati telefonon beérkező hívások miatt, a MINIKIT zökkenőmentesen kezeli mindkettőt egyszerre. A „Váltás-Switch funkciónak köszönhetően a két telefonkönyv bármelyike használható hívásindításhoz: A készülékek És sorrendjének váltásához mindössze a vezérlőgombot kell lenyomni 2 másodpercig. És természetesen bármelyik készülékről hallgathatunk zenét!Automatikus indításA rezgésérzékelőnek köszönhetően észleli az autó által keltett vibrálást, majd ennek hatására automatikusan bekapcsol. Új napellenzőre-csiptető rendszerKülönösen ellenálló műanyag, melyben észrevehetetlen a csiptető. Bármilyen vastagságú napellenzőre felszerelhető. A „Digital Signal Processing technológia nagyban csökkenti a visszhangot és a környezeti zajokatiOS & Android app ‘MINIKIT Neo 2’Az ingyenes app/program 10 exkluzív funkciót kínál:Siri Eyes Free & Magic Words aktiválás illetve deaktiválás Automatikus válasz nem fogadott hívásokra: Android: A „MINIKIT Neo 2 program beállítható hogy automatikusan, egy előre beállított üzenettel megválaszolja a vezetés közben érkező üzeneteket illetve hívásokat. iOS: Egy előre felvett hangüzenetet beállíthatunk automatikus válaszként, amint elutasítjuk a beérkező hívást Találd meg az autóm: Az autónk megmutatása a használt navigációs appban. Amint megszakad a Bluetooth kapcsolat, a program rögtön elmenti a GPS pozíciót. Parkolási és vezetési időtartam könyvelése (vagy vezetése. ).

22 855 Ft (17 996 Ft + Áfa)
Parrot - Parrot MINIKIT Neo2 HD English UK - Red - PF420201

Parrot - Parrot MINIKIT Neo2 HD English UK - Red - PF420201

Átvehető: következő munkanap

Parrot MINIKIT Neo2 HD English UK - Red - PF420201 A MINIKIT Neo 2 HD támogatja az összes Parrot hands-free (érintésmentes/kézmentes) funkciót: automatikus telefonkönyv szinkronizálás fejlett hangfelismerés Mondd hogy „MINIKIT” a hangvezérlés aktiválásához majd a hívóazonosítót szöveg felolvasás hangos menük Parrot advanced Dual Mode A MINIKIT Neo 2 HD egyszerre két eszközzel is képes kapcsolatot létesíteni. Nincs miért aggódni a privát vagy vállalati telefonon beérkező hívások miatt, a MINIKIT zökkenőmentesen kezeli mindkettőt egyszerre. A „Váltás-Switch” funkciónak köszönhetően a két telefonkönyv bármelyike használható hívásindításhoz: A készülékek és sorrendjének váltásához mindössze a vezérlőgombot kell lenyomni 2 másodpercig. És természetesen bármelyik készülékről hallgathatunk zenét! Automatikus indítás A rezgésérzékelőnek köszönhetően észleli az autó által keltett vibrálást, majd ennek hatására automatikusan bekapcsol. Új napellenzőre-csíptető rendszer Különösen ellenálló műanyag, melyben észrevehetetlen a csíptető. Bármilyen vastagságú napellenzőre felszerelhető. A „Digital Signal Processing” technológia nagyban csökkenti a visszhangot és a környezeti zajokat iOS & Android app ‘MINIKIT Neo 2’ Az ingyenes app/program 10 exkluzív funkciót kínál: Siri Eyes Free & Magic Words aktiválás illetve deaktiválás Automatikus válasz nem fogadott hívásokra: Android: A „MINIKIT Neo 2” program beállítható hogy automatikusan, egy előre beállított üzenettel megválaszolja a vezetés közben érkező üzeneteket illetve hívásokat. iOS: Egy előre felvett hangüzenetet beállíthatunk automatikus válaszként, amint elutasítjuk a beérkező hívást Találd meg az autóm: Az autónk megmutatása a használt navigációs appban. Amint megszakad a Bluetooth kapcsolat, a program rögtön elmenti a GPS pozíciót. Parkolási és vezetési időtartam könyvelése (vagy vezetése.). Hangfelismerés és társítási segítség

22 855 Ft (17 996 Ft + Áfa)
Parrot - Parrot MINIKIT Neo2 HD English UK - Black - PF420101

Parrot - Parrot MINIKIT Neo2 HD English UK - Black - PF420101

Átvehető: következő munkanap

Parrot MINIKIT Neo2 HD English UK - Black - PF420101

22 855 Ft (17 996 Ft + Áfa)

Számítástechnikai Szaküzlet

Számítástechnikai Szaküzlet

Szűrés

Kategóriák