Megrendelésre váró termék van a kosárban! x

Biztonságtechnika

D-Link - mydlink DCH-Z120 mozgásérzékelő

D-Link - mydlink DCH-Z120 mozgásérzékelő

Átvehető: következő munkanap

A mydlink™ Home Battery Motion Sensor figyelmeztet, ha otthonodban mozgást érzékel, bárhol is jársz. A mydlink Home alkalmazás segítségével könnyű a beállítás és a kezelés, és a Connected Home Hub1 eszközzel a routeredhez csatlakoztathatod. Bármerre is jársz, értesítést kapsz róla, ha az érzékelők működésbe lépnek. Ráadásul, a többi mydlink Home eszközzel is együttműködik, így könnyedén kiépítheted okosotthonodat, telepítési költségek és havi előfizetési díjak nélkül. Nyugalmat ad Azonnali figyelmeztetést kapsz okostelefonodra vagy tabletedre, amint otthonodban bármilyen mozgás történik. Mivel elemmel működik, otthonod bármely pontján elhelyezheted. 3 az 1-ben érzékelő Figyeli a hőmérsékletet, a fényt és a mozgást. A te mydlink Home-od A mydlink Home rendszer úgy lett kialakítva, hogy már egyetlen okoseszközzel is beüzemelhető, és bármikor adhatók hozzá újabb eszközök. Az egyedülálló mydlink Home alkalmazás iOS és androidos okostelefonra vagy tabletre is telepíthető, és az összes mydlink Home okoseszköz irányítható vele.

10 349 Ft (8 149 Ft + Áfa)
D-Link - DCH-S220/E - mydlink Home Siren

D-Link - DCH-S220/E - mydlink Home Siren

Átvehető: következő munkanap

Párosítsa egy mozgásérzékelővel Mindig értesülj róla, ha otthonodban történik valami! Párosítsd a Wi-Fi Sirent a Wi-Fi Motion Sensorral, így tudomásod lehet az ajtók, ablakok és egyéb érzékeny területek körül mozgásokról. Párosítsd egy vízérzékelővel Akadályozd meg, hogy egy probléma katasztrófává váljon. Párosítsd a Wi-Fi Sirent a Wi-Fi Water Sensorral, hogy észlelje a mosógépek és a vízmelegítők szivárgásait, mielőtt azok kárt okoznának. A könnyű üzembe helyezés menete Automatizáld otthonodat a biztonság, kényelem vagy mindkettő szempontjából a szabályok használatával - a legegyszerűbb és a legjobb módszer egy okosabb és reaktívabb otthon létrehozására. Működik azzal, ami van. Csatlakozik a Wi-Fi hálózathoz - Nincs szükség további csomópontokra.

11 203 Ft (8 821 Ft + Áfa)
D-Link - mydlink DCH-S160/E vízérzékelő

D-Link - mydlink DCH-S160/E vízérzékelő

Átvehető: következő munkanap

A Water Sensor figyelmeztetést küld, ha otthonodban szivárgást érzékel, bármerre is jársz. Egyszerű beállítani, csatlakozik az otthoni Wi-Fi hálózathoz és segít érzékelni a vízszivárgást, mielőtt komoly árvíz keletkezne. Akár otthon van, akár útközben, hang és LED értesítéseket, valamint értesítő üzeneteket fogsz kapni, ha szivárgás érzékelhető. Ráadásul, a többi mydlink Home eszközzel is együttműködik, így könnyedén kiépítheted okosotthonodat, telepítési költségek és havi előfizetési díjak nélkül. Nyugalmat ad Ha otthon vagy, azonnal tudomást szerezhetsz a szivárgásról hang és a LED-es értesítés segítségével. Kapj értesítést, bármerre is jársz! Mindig tudod, mi történik az otthonodban a mydlink Home alkalmazáson keresztül az okostelefonra vagy táblagépre érkező értesítések segítségével. Nézd meg mi történik Használd a Monitor kamerákat, hogy élőben láthasd az otthonodat, ha távol vagy. A te mydlin Home eszközöd A mydlink Home rendszer úgy lett kialakítva, hogy már egyetlen okoseszközzel is beüzemelhető, és bármikor adhatók hozzá újabb eszközök. Az egyedülálló mydlink Home App alkalmazás iOS és androidos okostelefonra vagy tabletre is telepíthető, és az összes mydlink Home okoseszköz irányítható vele. Automatizált ütemterveket is beállíthatsz, amikkel otthonod okosabbá teheted.

13 287 Ft (10 462 Ft + Áfa)
D-Link - DCH-Z510 - mydlink Home Siren akkumulátorral

D-Link - DCH-Z510 - mydlink Home Siren akkumulátorral

Átvehető: következő munkanap

A Home Siren egy hangos riasztást adó okoseszköz, ami 6 beépített hanggal rendelkezik. A mydlink Home alkalmazás segítségével könnyű a beállítása és a kezelése, és a Connected Home Hub1eszközzel a routeredhez csatlakoztathatod. Együttműködik a többi mydlink Home érzékelővel is, így hangos riasztást ad, amikor a Battery Motion Sensor mozgást érzékel, vagy a Door/Window Sensor egy ajtó kinyitását észleli. Akár otthonodban tartózkodsz, akár távol vagy, értesítő üzenetet kapsz arról, ha a Siren működésbe lép. A mydlink Home segítségével könnyedén kiépítheted okosotthonodat, telepítési költségek és havi előfizetési díjak nélkül. Nyugalmat ad Azonnali hangos riasztást ad, akár 110 dB-es hangerővel, amikor egy hozzá kapcsolt mydlink Home Sensor működésbe lép. 6 különböző hang Hatféle beépített hanggal rendelkezik: ajtócsengő, fegyverzár hangja, betörő riasztó, tűzriadó, mentő- illetve rendőrautó sziréna, így a különböző riasztási eseményekhez más-más hangot rendelve könnyedén kiépítheted okosotthonod. A te mydlink Home-od A mydlink Home rendszer úgy lett kialakítva, hogy már egyetlen okoseszközzel is beüzemelhető, és bármikor adhatók hozzá újabb eszközök. Az egyedülálló mydlink Home alkalmazás iOS és androidos okostelefonra vagy tabletre is telepíthető, és az összes mydlink Home okoseszköz irányítható vele.

14 521 Ft (11 434 Ft + Áfa)
D-Link - DCS-935LH Home Monitor 720P 1MP CMOS IR WiFi

D-Link - DCS-935LH Home Monitor 720P 1MP CMOS IR WiFi

Átvehető: következő munkanap

DCS-935LH HOME MONITOR 720P 1MP CMOS IR WIFI Biztonságtechnika típusa : IP Kamera Vezetékes hálózat: Nincs Wi-Fi protokoll : 802.11ac Kamera típusa : Mini Kamera felbontás: 1 megapixel Figyelj meg mindent... Ezzel a nagyfelbontású kamerával kiváló minőségű videóképet továbbíthatsz már meglévő okostelefonodra vagy tabletedre. mydlink™ Home alkalmazással kezelhető Töltsd le az ingyenes mydlink™ Home alklamazást*, és nézd meg okostelefonodról vagy tabletedről, mit lát a Monitor HD készüléked. Tartsd kezedben az ellenőrzést, bárhol is jársz a világban. Vezeték nélküli kapcsolat A legújabb vezeték nélküli technológia egyedülálló sebességet, lefedettséget és sebességet biztosít, hogy oda helyezd a Monitor HD-t, ahova csak szeretnéd. Hang- és mozgásérzékelés rögzítéssel Push üzenetekkel értesít, amikor mozgást vagy hangot érzékelt, vagy képfelvételt indított a beépített microSD kártyára, ami nem tartozék. HD tisztaságú kép Láss minden részletet a nagyfelbontású 720p színes képeken, és hallgasd, mi történik otthon. Egyszerű beállítás A Wi-Fi Protected Setup (WPS) funkciónak köszönhetően egyetlen gombnyomással csatlakoztathatod otthoni Wi-Fi hálózatodhoz. Nem szükséges semmilyen további eszköz. Nagyfelbontás Figyeld meg otthonod HD 720p felbontásban! Láss minden részletet akár ráközelítve is. Láss a sötétben! A beépített éjjellátó funkciónak köszönhetően teljes sötétségben is elláthatsz 8 méter távolságra. Lásd a képet bárhol is vagy! Nézd az élőképet okostelefonodról vagy tabletedről. Minden iOS és Android készülékkel használható az ingyenes mydlink Home alkalmazás letöltését követően. mydlink A mydlink™ Home okostelefon és tablet alkalmazás a D-Link Smart Home termékeinek vezérlőközpontja, mely egyszerre biztosít felületet a beállításokhoz, az ellenőrzéshez, a megfigyeléshez és az automatizáláshoz.

25 782 Ft (20 301 Ft + Áfa)
D-Link - DCS-8200LH IP Camera mydlink HD 180 Panoramic

D-Link - DCS-8200LH IP Camera mydlink HD 180 Panoramic

Átvehető: következő munkanap

D-Link Wireless IP Camera mydlink HD 180 Panoramic 720p felbontású biztonsági kamera. Biztonságtechnika típusa : IP Kamerák Vezetékes hálózat: Nincs Wi-Fi protokoll : 802.11n Kamera típusa : Mini Kamera felbontás: 1 megapixel

28 824 Ft (22 696 Ft + Áfa)
D-Link - mydlink HD Wi-Fi Camera - DCS-8010LH

D-Link - mydlink HD Wi-Fi Camera - DCS-8010LH

Átvehető: következő munkanap

mydlink HD Wi-Fi Camera- 1 megapixel CMOS sensor- H.264 compression- Full HD resolution 1280x720 - Biztonságtechnika típusa IP Kamera Csatornák száma 0 db Vezetékes hálózat Nincs Wi-Fi protokoll 802.11n Kamera típusa Mini Kamera felbontás 1 mpixel Súly 0.14 kg mogatás: MPEG-2 AAC LC - Kapcsolódás: 802.11b/g/n vezeték nélküli WPA/WPA2 titkosítással, Bluetooth 2.1/3.0/4.0 - Hálózati protokollok: IPv4/v6, ARP, TCP, UDP, ICMP, DHCP kliens, DNS kliens, RTSP/SRTP, HTTPS, Bonjour - Eseménykezelés: Mozgásérzékelés, Hang utáni bemérés, SD kártya felvétel, A képről készített pillanatfelvételek és videoklipek mentésre kerülnek mobileszközön, Értesítések, Felhő felvétel - Mobil támogatás: mydlink applikáció iPhone, iPad, Android telefonra és tablet-re - Csak beltéri használatra - Hálózati adapter: Bemenet: 100 V ~ 240 V AC, 50/60 Hz; Kimenet: 5 V DC/1.2 A (micro USB) - Teljesítményfelvétel: Maximum 5 W ± 5% - Működési hőmérséklet: 0°C ~ 40°C - Működési páratartalom: 20% ~ 80% - Tárolási hőmérséklet: -20°C ~ +70°C - Tárolási páratartalom: 5% ~ 95% - Méret: 92,1 x 65,9 x 90,7 mm - Tömeg: 140 g ± 5% (állvánnyal)

30 950 Ft (24 370 Ft + Áfa)
D-Link - DCS-4201 Vigilance Beltéri IP Cube kamera beépített Wifivel

D-Link - DCS-4201 Vigilance Beltéri IP Cube kamera beépített Wifivel

Átvehető: következő munkanap

D-Link Vigilance DCS-4201 Beltéri IP Cube kamera beépített Wifivel Biztonságtechnika típusa : IP Kamerák Vezetékes hálózat: 10/100 MBps Wi-Fi protokoll : 802.11n Kamera típusa : Mini Kamera felbontás: 1 megapixel

32 125 Ft (25 295 Ft + Áfa)
D-Link - DCS-5020L/E Network Camera

D-Link - DCS-5020L/E Network Camera

Átvehető: következő munkanap

D-Link DCS-5020L vezeték nélküli hálózati kamera. - érzékelő: 1/5" CMOS - max. videó felbontás: 640 x 480 pixel - 4x digitális zoom - 10 LED-es világítás - támogatott vezeték nélküli szabvány: 802.11b/g/n - 1db RJ-45 Fast Ethernet port - memóri: 64MB RAM / 8MB Flash - méret: 102.35 x 101.27 x 133.6 mm - súly: 292.4 g Hálózati eszköz csatlakozás: Vezetéknélküli HÁLÓZATI ESZKÖZ TÍPUS: Kamera VEZETÉKES HÁLÓZAT: 10/100MBps PORT: 1 db WIFI PROTOKOLL: 802.11n POWER OVER ETHERNET (POE): Nem

32 485 Ft (25 579 Ft + Áfa)
D-Link - DCS-960L HD Ultra-Wide Wi-Fi Camera

D-Link - DCS-960L HD Ultra-Wide Wi-Fi Camera

Átvehető: következő munkanap

D-Link HD Ultra-Wide Wi-Fi Camera A DCS-960L HD 180°-os panoráma kamera a világ első 180 fokos vezeték nélküli, hálózati széleslátószögű IP kamerája, mely teljes horizontra kiterjedő látószöget biztosít, így könnyedén tudsz felvételt készíteni az egész szobáról faltól-falig kiváló, 720p minőségben - otthoni biztonsági berendezés, amely ügyel a részletekre. Biztonságtechnika típusa : IP Kamerák Vezetékes hálózat: 10/100 MBps Wi-Fi protokoll : 802.11ac Kamera típusa : Mini Kamera felbontás: 1 megapixel

33 166 Ft (26 115 Ft + Áfa)

Számítástechnikai Szaküzlet

Számítástechnikai Szaküzlet

Kategóriák