Megrendelésre váró termék van a kosárban! x

Riasztás, beléptetés

D-Link - mydlink DCH-Z120 mozgásérzékelő

D-Link - mydlink DCH-Z120 mozgásérzékelő

Átvehető: következő munkanap

A mydlink™ Home Battery Motion Sensor figyelmeztet, ha otthonodban mozgást érzékel, bárhol is jársz. A mydlink Home alkalmazás segítségével könnyű a beállítás és a kezelés, és a Connected Home Hub1 eszközzel a routeredhez csatlakoztathatod. Bármerre is jársz, értesítést kapsz róla, ha az érzékelők működésbe lépnek. Ráadásul, a többi mydlink Home eszközzel is együttműködik, így könnyedén kiépítheted okosotthonodat, telepítési költségek és havi előfizetési díjak nélkül. Nyugalmat ad Azonnali figyelmeztetést kapsz okostelefonodra vagy tabletedre, amint otthonodban bármilyen mozgás történik. Mivel elemmel működik, otthonod bármely pontján elhelyezheted. 3 az 1-ben érzékelő Figyeli a hőmérsékletet, a fényt és a mozgást. A te mydlink Home-od A mydlink Home rendszer úgy lett kialakítva, hogy már egyetlen okoseszközzel is beüzemelhető, és bármikor adhatók hozzá újabb eszközök. Az egyedülálló mydlink Home alkalmazás iOS és androidos okostelefonra vagy tabletre is telepíthető, és az összes mydlink Home okoseszköz irányítható vele.

10 349 Ft (8 149 Ft + Áfa)
D-Link - DCH-S220/E - mydlink Home Siren

D-Link - DCH-S220/E - mydlink Home Siren

Átvehető: következő munkanap

Párosítsa egy mozgásérzékelővel Mindig értesülj róla, ha otthonodban történik valami! Párosítsd a Wi-Fi Sirent a Wi-Fi Motion Sensorral, így tudomásod lehet az ajtók, ablakok és egyéb érzékeny területek körül mozgásokról. Párosítsd egy vízérzékelővel Akadályozd meg, hogy egy probléma katasztrófává váljon. Párosítsd a Wi-Fi Sirent a Wi-Fi Water Sensorral, hogy észlelje a mosógépek és a vízmelegítők szivárgásait, mielőtt azok kárt okoznának. A könnyű üzembe helyezés menete Automatizáld otthonodat a biztonság, kényelem vagy mindkettő szempontjából a szabályok használatával - a legegyszerűbb és a legjobb módszer egy okosabb és reaktívabb otthon létrehozására. Működik azzal, ami van. Csatlakozik a Wi-Fi hálózathoz - Nincs szükség további csomópontokra.

11 203 Ft (8 821 Ft + Áfa)
D-Link - mydlink DCH-S160/E vízérzékelő

D-Link - mydlink DCH-S160/E vízérzékelő

Átvehető: következő munkanap

A Water Sensor figyelmeztetést küld, ha otthonodban szivárgást érzékel, bármerre is jársz. Egyszerű beállítani, csatlakozik az otthoni Wi-Fi hálózathoz és segít érzékelni a vízszivárgást, mielőtt komoly árvíz keletkezne. Akár otthon van, akár útközben, hang és LED értesítéseket, valamint értesítő üzeneteket fogsz kapni, ha szivárgás érzékelhető. Ráadásul, a többi mydlink Home eszközzel is együttműködik, így könnyedén kiépítheted okosotthonodat, telepítési költségek és havi előfizetési díjak nélkül. Nyugalmat ad Ha otthon vagy, azonnal tudomást szerezhetsz a szivárgásról hang és a LED-es értesítés segítségével. Kapj értesítést, bármerre is jársz! Mindig tudod, mi történik az otthonodban a mydlink Home alkalmazáson keresztül az okostelefonra vagy táblagépre érkező értesítések segítségével. Nézd meg mi történik Használd a Monitor kamerákat, hogy élőben láthasd az otthonodat, ha távol vagy. A te mydlin Home eszközöd A mydlink Home rendszer úgy lett kialakítva, hogy már egyetlen okoseszközzel is beüzemelhető, és bármikor adhatók hozzá újabb eszközök. Az egyedülálló mydlink Home App alkalmazás iOS és androidos okostelefonra vagy tabletre is telepíthető, és az összes mydlink Home okoseszköz irányítható vele. Automatizált ütemterveket is beállíthatsz, amikkel otthonod okosabbá teheted.

13 287 Ft (10 462 Ft + Áfa)
D-Link - DCH-Z510 - mydlink Home Siren akkumulátorral

D-Link - DCH-Z510 - mydlink Home Siren akkumulátorral

Átvehető: következő munkanap

A Home Siren egy hangos riasztást adó okoseszköz, ami 6 beépített hanggal rendelkezik. A mydlink Home alkalmazás segítségével könnyű a beállítása és a kezelése, és a Connected Home Hub1eszközzel a routeredhez csatlakoztathatod. Együttműködik a többi mydlink Home érzékelővel is, így hangos riasztást ad, amikor a Battery Motion Sensor mozgást érzékel, vagy a Door/Window Sensor egy ajtó kinyitását észleli. Akár otthonodban tartózkodsz, akár távol vagy, értesítő üzenetet kapsz arról, ha a Siren működésbe lép. A mydlink Home segítségével könnyedén kiépítheted okosotthonodat, telepítési költségek és havi előfizetési díjak nélkül. Nyugalmat ad Azonnali hangos riasztást ad, akár 110 dB-es hangerővel, amikor egy hozzá kapcsolt mydlink Home Sensor működésbe lép. 6 különböző hang Hatféle beépített hanggal rendelkezik: ajtócsengő, fegyverzár hangja, betörő riasztó, tűzriadó, mentő- illetve rendőrautó sziréna, így a különböző riasztási eseményekhez más-más hangot rendelve könnyedén kiépítheted okosotthonod. A te mydlink Home-od A mydlink Home rendszer úgy lett kialakítva, hogy már egyetlen okoseszközzel is beüzemelhető, és bármikor adhatók hozzá újabb eszközök. Az egyedülálló mydlink Home alkalmazás iOS és androidos okostelefonra vagy tabletre is telepíthető, és az összes mydlink Home okoseszköz irányítható vele.

14 521 Ft (11 434 Ft + Áfa)
D-Link - mydlink DCH-Z110 - Ajtó/ablak nyitásérzékelő

D-Link - mydlink DCH-Z110 - Ajtó/ablak nyitásérzékelő

Átvehető: következő munkanap

A Door & Window Sensor figyelmeztet, ha lakásod ajtaja vagy ablaka kinyílik, bármerre is jársz. A mydlink Home alkalmazással könnyen beállíthatod és kezelheted, és a Connected Home Hub eszközzel a routeredhez csatlakoztathatod. Akár otthon tartózkodsz, akár távol jársz, az okostelefonodra vagy tabletedre érkező üzenetek értesíteni fognak arról, ami az otthonodban történik. Ráadásul, a többi mydlink Home eszközzel is együttműködik, így könnyedén kiépítheted okosotthonodat, telepítési költségek és havi előfizetési díjak nélkül. Nyugalmat ad Észleli, ha egy ajtó vagy ablak kinyílik vagy becsukódik. Így tudni fogod, amikor valaki belép az otthonodba, vagy szemmel tarthatod az olyan elzárt területeket, mint például a gyógyszeres szekrény. 3 az 1-ben érzékelő Érzékeli az ajtók és ablakok nyitott/zárt állapotát, a szoba hőmérsékletét és a fényviszonyokat. A te mydlink Home-od A mydlink Home rendszer úgy lett kialakítva, hogy már egyetlen okoseszközzel is beüzemelhető, és bármikor adhatók hozzá újabb eszközök. Az egyedülálló mydlink Home alkalmazás iOS és androidos okostelefonra vagy tabletre is telepíthető, és az összes mydlink Home okoseszköz irányítható vele.

16 355 Ft (12 878 Ft + Áfa)

Számítástechnikai Szaküzlet

Számítástechnikai Szaküzlet

Kategóriák