Megrendelésre váró termék van a kosárban! x

Riasztás, beléptetés

Panasonic - Mozgásérzékelő - KX-HNS102FXW

Panasonic - Mozgásérzékelő - KX-HNS102FXW

Átvehető: következő munkanap

Panasonic Mozgásérzékelő Mozgásérzékelő. Szenzor-érzékenység kapcsoló: (magas/alacsony). Piroelektromos infravörös érzékelő (hőérzékelő). Érzékelési tartomány: távolság: kb. 5m, vízszintesen: kb. ±45°, függőlegesen: kb. ±10° Hosszú akkumulátor élettartam (1 év) akkumulátor típus: standard AA x 2. Mozgás észlelése a készülék környezetében. További műveletek indítására képes (kamerafelvétel, villany kapcsolása, stb.). Méretek (Szé. x Mé. x Ma.): 73mm x 61mm x 72mm. Tömeg: 77g • Mozgás észlelése a készülék környezetében • 2 szintű, állítható szenzor-érzékenység • További műveletek indítására képes (kamerafelvétel, villany kapcsolása, stb.)

10 216 Ft (8 044 Ft + Áfa)
Panasonic - Ablaktörés érzékelő - KX-HNS104FXW

Panasonic - Ablaktörés érzékelő - KX-HNS104FXW

Átvehető: következő munkanap

Panasonic Ablaktörés érzékelő Ablaktörés érzékelő. Választható érzékelő-érzékenység (magas/alacsony). Érzékelési tartomány: 4,6m. Érzékelési mód: mikrofon. Hosszú akkumulátor élettartam (1 év) akkumulátor típus: standard AA x 2. A rendszer értesítést küld okostelefonjára vagy táblagépére üvegtörés észlelése esetén. Méretek (Szé. x Mé. x Ma.): 73mm x 39mm x 72mm. Tömeg: 69g • Egy mikrofon segítségével képes észlelni az üvegtörés egyedi frekvenciájú hangját • További műveletek indítására képes (kamerafelvétel, villany kapcsolása, riasztó aktiválása stb.)

11 431 Ft (9 001 Ft + Áfa)
Panasonic - Smart Home Vízszivárgás érzékelő - KX-HNS103FXW

Panasonic - Smart Home Vízszivárgás érzékelő - KX-HNS103FXW

Átvehető: következő munkanap

Panasonic Smart Home KX-HNS103FXW vízszivárgás érzékelő. - Kábel hosszúság: 1,2m, vízhatlan (IP44) - Hosszú akkumulátor élettartam (2 év) típus: CR2 x 1. - Ha a szenzor vízszivárgást érzékel, az okostelefonon lévő alkalmazás automatikusan értesítést küld. - Méretek (Szé. x Mé. x Ma.): főegység: 31mm x 22mm x 106mm, szonda: 24mm x 10mm x 44mm. - Kábel hosszúság: 1,2m. - Tömeg: 80 g - Egy apró szonda segítségével érzékeli a szivárgó vizet. - További műveletek indítására képes (kamerafelvétel, villany kapcsolása, stb.) Használatához Panasonic Smart Home HUB-ra van szükség!

11 650 Ft (9 173 Ft + Áfa)
Panasonic - Beltéri riasztó - KX-HNS105EXW

Panasonic - Beltéri riasztó - KX-HNS105EXW

Átvehető: következő munkanap

Panasonic Beltéri riasztó Beltéri riasztó. 2 fokozatú hangerőszabályozó (magas/alacsony). Falra rögzíthető. Áramforrás: váltakozó áram (220-240V, 50/60Hz). Az érzékelők egy hangos szirénát (akár 110dB-es) és villogó LED fényt aktiválnak. Kompatibilis a tartalék akkumulátorral (KX-HNP100FX). Méretek (Szé. x Mé. x Ma.): 73mm x 46mm x 71mm. Tömeg: 90g • Az érzékelők egy hangos szirénát (akár 110dB-es) és villogó LED fényt aktiválnak • 2 fokozatú hangerő szabályozás

12 562 Ft (9 891 Ft + Áfa)
Panasonic - Hozzáférési billentyűzet - KX-HNK101FXW

Panasonic - Hozzáférési billentyűzet - KX-HNK101FXW

Átvehető: következő munkanap

Panasonic Hozzáférési billentyűzet Hozzáférési billentyűzet. A stílusos formatervezésű, háttérvilágítással rendelkező érintőképernyős billentyűzeten gyorsan és egyszerűen élesítheti/hatástalaníthatja a rendszert egy érintéssel. Falra rögzíthető. Méretek (Szé. x Mé. x Ma.): 120mm x 21mm x 120mm. Tömeg: 163g • Ezzel az eszközzel gyorsan jóváhagyhatja vagy módosíthatja a rendszer élesítését • Az egyszerű kezelhetőség érdekében célszerű otthonán belül a bejáratok és kijáratok közelében a falon elhelyezni

15 107 Ft (11 895 Ft + Áfa)
Panasonic - Otthon Biztonsága Indító csomag - KX-HN6010FXW

Panasonic - Otthon Biztonsága Indító csomag - KX-HN6010FXW

Átvehető: következő munkanap

Panasonic Otthon Biztonsága Indító csomag A Panasonic Smart Home egy HUB-alapú vezeték nélküli rendszer, mellyel kamerákból, érzékelőkből, riasztókból és smart csatlakozókból álló, hatékony hálózatot hozhat létre otthonában, és egy egyszerűen kezelhető alkalmazás segítségével vezérelheti ezeket a berendezéseket. A rendszer az Ön vezetékes telefonhálózatához is képes csatlakozni, így okostelefonját vagy táblagépét otthoni telefonként is használhatja. Otthon Biztonsága Indító csomag - tartalma: 1 Hub, 1 ablakérzékelő, 1 mozgásérzékelő. A Hub a rendszer központi szerve. Az összes rendszereszköz a Hubhoz csatlakozik, ami kapcsolódik az Ön vezetékes telefonhálózatához, így hívásokat kezdeményezhet és fogadhat. A microSD / microSDHC (max. 32GB-ig) kártyák csatlakoztathatóságának támogatásával audio- és videofelvételek készíthetők. A rendszer riasztási üzenetet küld okostelefonjára/táblagépére internet kapcsolattal rendelkező vezeték nélküli routeren keresztül. Kapcsolódik az Ön vezetékes telefonhálózatához, így hívásokat kezdeményezhet és fogadhat. A microSD / microSDHC (max. 32GB-ig) kártyák csatlakoztathatóságának támogatásával audio- és videofelvételek készíthetők. Maximálisan 4db beltéri és/vagy kültéri kamera regisztrálható a Hubhoz. Összesen 50db eszköz regisztrálható a Hubhoz, mint például Smart csatlakozódugók, mozgásérzékelők és ablak-/ajtóérzékelők, vízszivárgás érzékelők, üvegtörés érzékelők, beltéri riasztók, hozzáférési billentyűzet, távkapcsoló, és tartalék akkumulátor. Okostelefonra letölthető ingyenes alkalmazás elérhető az interneten (App Store vagy Google Play). A rendszer max. 8db okostelefonnal vagy táblagéppel üzemeltethető. Kompatibilis mobil eszközök: iPhone 4 vagy újabb, iPad és iPad mini (iOS 6.0 vagy újabb), AndroidTM okostelefonok és tabletek (Android 4.0 vagy újabb)

32 560 Ft (25 638 Ft + Áfa)
Panasonic - Otthon Biztonsága Indító csomag Plusz - KX-HN6011FXW

Panasonic - Otthon Biztonsága Indító csomag Plusz - KX-HN6011FXW

Átvehető: következő munkanap

Panasonic Otthon Biztonsága Indító csomag Plusz A Panasonic Smart Home egy HUB-alapú vezeték nélküli rendszer, mellyel kamerákból, érzékelőkből, riasztókból és smart csatlakozókból álló, hatékony hálózatot hozhat létre otthonában, és egy egyszerűen kezelhető alkalmazás segítségével vezérelheti ezeket a berendezéseket. A rendszer az Ön vezetékes telefonhálózatához is képes csatlakozni, így okostelefonját vagy táblagépét otthoni telefonként is használhatja. Otthon Biztonsága Indító csomag Plusz - tartalma: 1 Hub, 1 ablakérzékelő, 1 mozgásérzékelő, 1 beltéri riasztó. Az összes rendszereszköz a Hubhoz csatlakozik, ami kapcsolódik az Ön vezetékes telefonhálózatához, így hívásokat kezdeményezhet és fogadhat. A microSD / microSDHC (max. 32GB-ig) kártyák csatlakoztathatóságának támogatásával audio- és videofelvételek készíthetők. A rendszer riasztási üzenetet küld okostelefonjára/táblagépére internet kapcsolattal rendelkező vezeték nélküli routeren keresztül. Kapcsolódik az Ön vezetékes telefonhálózatához, így hívásokat kezdeményezhet és fogadhat. A microSD / microSDHC (max. 32GB-ig) kártyák csatlakoztathatóságának támogatásával audio- és videofelvételek készíthetők. Maximálisan 4db beltéri és/vagy kültéri kamera regisztrálható a Hubhoz. Összesen 50db eszköz regisztrálható a Hubhoz, mint például Smart csatlakozódugók, mozgásérzékelők és ablak-/ajtóérzékelők, vízszivárgás érzékelők, üvegtörés érzékelők, beltéri riasztók, hozzáférési billentyűzet, távkapcsoló, és tartalék akkumulátor. Okostelefonra letölthető ingyenes alkalmazás (App Store vagy Google Play). A rendszer max. 8db okostelefonnal vagy táblagéppel üzemeltethető. Kompatibilis mobil eszközök: iPhone 4 vagy újabb, iPad és iPad mini (iOS 6.0 vagy újabb), Android okostelefonok és tabletek (Android 4.0 vagy újabb)

45 344 Ft (35 704 Ft + Áfa)
Panasonic - Otthoni Felügyelet csomag - KX-HN6002FXW

Panasonic - Otthoni Felügyelet csomag - KX-HN6002FXW

Átvehető: következő munkanap

Panasonic Otthoni Felügyelet csomag A Panasonic Smart Home egy HUB-alapú vezeték nélküli rendszer, mellyel kamerákból, érzékelőkből, riasztókból és smart csatlakozókból álló, hatékony hálózatot hozhat létre otthonában, és egy egyszerűen kezelhető alkalmazás segítségével vezérelheti ezeket a berendezéseket. A rendszer az Ön vezetékes telefonhálózatához is képes csatlakozni, így okostelefonját vagy táblagépét otthoni telefonként is használhatja. Otthoni Felügyelet csomag - tartalma: 1 Hub, 2 kültéri kamera. Az összes rendszereszköz a Hubhoz csatlakozik, ami kapcsolódik az Ön vezetékes telefonhálózatához, így hívásokat kezdeményezhet és fogadhat. A microSD / microSDHC (max. 32GB-ig) kártyák csatlakoztathatóságának támogatásával audio- és videofelvételek készíthetők. A rendszer riasztási üzenetet küld okostelefonjára/táblagépére internet kapcsolattal rendelkező vezeték nélküli routeren keresztül. Kapcsolódik az Ön vezetékes telefonhálózatához, így hívásokat kezdeményezhet és fogadhat. A microSD / microSDHC (max. 32GB-ig) kártyák csatlakoztathatóságának támogatásával audio- és videofelvételek készíthetők. Maximálisan 4db beltéri és/vagy kültéri kamera regisztrálható a Hubhoz. Összesen 50db eszköz regisztrálható a Hubhoz, mint például Smart csatlakozódugók, mozgásérzékelők és ablak-/ajtóérzékelők, vízszivárgás érzékelők, üvegtörés érzékelők, beltéri riasztók, hozzáférési billentyűzet, távkapcsoló, és tartalék akkumulátor. Okostelefonra letölthető ingyenes alkalmazás (App Store vagy Google Play). A rendszer max. 8db okostelefonnal vagy táblagéppel üzemeltethető. Kompatibilis mobil eszközök: iPhone 4 vagy újabb, iPad és iPad mini (iOS 6.0 vagy újabb), Android okostelefonok és tabletek (Android 4.0 vagy újabb)

78 205 Ft (61 579 Ft + Áfa)

Számítástechnikai Szaküzlet

Számítástechnikai Szaküzlet

Kategóriák