Megrendelésre váró termék van a kosárban! x

Fotó, videó

Elron Elektronik - MIOPS SMART távkioldó - Nikon N3 kábelel - MIOPS-SM-N3

Elron Elektronik - MIOPS SMART távkioldó - Nikon N3 kábelel - MIOPS-SM-N3

Átvehető: következő munkanap

MIOPS Smart - Emeld a fotózást a következő szintre! A MIOPS Smart olyan lehetőségeket nyújt, amivel még nem találkoztál egy kioldón belül. A nagy sebességű fényképezés egyetlen egységben, fejlett funkciókkal és okos-telefonos irányítással! Ezzel az eszközzel a kreatív fotók még sosem voltak ilyen egyszerűek, ezáltal a MIOPS Smart lesz a kedvenc eszközünk. Kompatibilis kamera rendszerek (N3): Nikon Kompatibilis okos-telefon rendszerek (Bluetooth-tal): IOS, Android Villám mód: Mint a neve is mutatja, a fő felhasználási területe a villámok, de tűzijátékok, fényvillanások és infravörös fény által vezérelt kioldásra is van lehetőség. A kioldó folyamatosan figyeli a környezetének fényváltozásait és amint nagy változást észlel (bármilyen felvillanás), akkor exponál a géppel ezáltal megörökítve a feltételezett témát. Így olyan képek készítésére van lehetőség, amihez még a jó reflexek sem nyújtanak biztosan eredményes fotót. Time lapse mód: A time lapse felvételek különleges képi hatást eredményeznek, viszont az elkészítésük sok precizitást és munkát igényel. Ezt könnyíti meg a MIOPS Smart, amely sokrétű beállítási lehetőségeket kínál a felvételek időközének, illetve időtartamának beállítására. Lézer mód: Mostantól bármilyen lézernyalábot is a fotózás szolgálatába állíthatunk, ugyanis a MIOPS Smart akár nagy távolságból érkező lézersugár használatakor is képes elsütni a fényképezőgépünk, ha a kioldó és a lézert kibocsátó eszköz közti lézersugár megszakad. Hang mód: Különleges képek készíthetőek fröccsenő vízről, törő üvegekről, kidurranó léggömbökről, de a rendszervakuk, illetve stúdióvakuk időben történő kioldása, illetve a megfelelő időben történő exponálás nehéz feladat. Erre is kínál megoldást a MIOPS Smart, ugyanis a külső hangok érzékelésére is képes, így a fotózni kívánt esemény hangja indítja be a folyamatot, de kis késleltetésre is lehetőség van. HDR mód: A HDR fotózás kedvelői is találnak segítő funkciót a MIOPS Smart menürendszerében. A fényképezőgép kínálta funkciók vezérlése a kioldóról is lehetséges, a kijelzőjén minden egyes lépés nyomon követhető. Így a HDR fotók sokkal gyorsabban és nagyobb precizitással készülhetnek el. DIY mód: Ez a mód hivatott lefedni a többi olyan felmerülő fotózási területet, amire külön nem dedikált a gyártó menüpontot. A „DIY” (Do It Yourself = csináld magad) modul használatával külső jelforrásokkal együtt is használható a kioldó, ezzel még univerzálisabb használhatóságot biztosít, valamint az érzékelési tartománya is kibővíthető a rendszernek.

53 929 Ft (42 464 Ft + Áfa)
Elron Elektronik - MIOPS SMART távkioldó - Nikon N1 kábelel - MIOPS-SM-N1

Elron Elektronik - MIOPS SMART távkioldó - Nikon N1 kábelel - MIOPS-SM-N1

Átvehető: következő munkanap

MIOPS Smart - Emeld a fotózást a következő szintre! A MIOPS Smart olyan lehetőségeket nyújt, amivel még nem találkoztál egy kioldón belül. A nagy sebességű fényképezés egyetlen egységben, fejlett funkciókkal és okos-telefonos irányítással! Ezzel az eszközzel a kreatív fotók még sosem voltak ilyen egyszerűek, ezáltal a MIOPS Smart lesz a kedvenc eszközünk. Kompatibilis kamera rendszerek (N1): Nikon, Fujifilm Kompatibilis okos-telefon rendszerek (Bluetooth-tal): IOS, Android Villám mód: Mint a neve is mutatja, a fő felhasználási területe a villámok, de tűzijátékok, fényvillanások és infravörös fény által vezérelt kioldásra is van lehetőség. A kioldó folyamatosan figyeli a környezetének fényváltozásait és amint nagy változást észlel (bármilyen felvillanás), akkor exponál a géppel ezáltal megörökítve a feltételezett témát. Így olyan képek készítésére van lehetőség, amihez még a jó reflexek sem nyújtanak biztosan eredményes fotót. Time lapse mód: A time lapse felvételek különleges képi hatást eredményeznek, viszont az elkészítésük sok precizitást és munkát igényel. Ezt könnyíti meg a MIOPS Smart, amely sokrétű beállítási lehetőségeket kínál a felvételek időközének, illetve időtartamának beállítására. Lézer mód: Mostantól bármilyen lézernyalábot is a fotózás szolgálatába állíthatunk, ugyanis a MIOPS Smart akár nagy távolságból érkező lézersugár használatakor is képes elsütni a fényképezőgépünk, ha a kioldó és a lézert kibocsátó eszköz közti lézersugár megszakad. Hang mód: Különleges képek készíthetőek fröccsenő vízről, törő üvegekről, kidurranó léggömbökről, de a rendszervakuk, illetve stúdióvakuk időben történő kioldása, illetve a megfelelő időben történő exponálás nehéz feladat. Erre is kínál megoldást a MIOPS Smart, ugyanis a külső hangok érzékelésére is képes, így a fotózni kívánt esemény hangja indítja be a folyamatot, de kis késleltetésre is lehetőség van. HDR mód: A HDR fotózás kedvelői is találnak segítő funkciót a MIOPS Smart menürendszerében. A fényképezőgép kínálta funkciók vezérlése a kioldóról is lehetséges, a kijelzőjén minden egyes lépés nyomon követhető. Így a HDR fotók sokkal gyorsabban és nagyobb precizitással készülhetnek el. DIY mód: Ez a mód hivatott lefedni a többi olyan felmerülő fotózási területet, amire külön nem dedikált a gyártó menüpontot. A „DIY” (Do It Yourself = csináld magad) modul használatával külső jelforrásokkal együtt is használható a kioldó, ezzel még univerzálisabb használhatóságot biztosít, valamint az érzékelési tartománya is kibővíthető a rendszernek.

53 929 Ft (42 464 Ft + Áfa)
Elron Elektronik - MIOPS SMART távkioldó - Canon C1 kábelel - MIOPS-SM-C1

Elron Elektronik - MIOPS SMART távkioldó - Canon C1 kábelel - MIOPS-SM-C1

Átvehető: következő munkanap

MIOPS Smart - Emeld a fotózást a következő szintre! A MIOPS Smart olyan lehetőségeket nyújt, amivel még nem találkoztál egy kioldón belül. A nagy sebességű fényképezés egyetlen egységben, fejlett funkciókkal és okos-telefonos irányítással! Ezzel az eszközzel a kreatív fotók még sosem voltak ilyen egyszerűek, ezáltal a MIOPS Smart lesz a kedvenc eszközünk. Kompatibilis kamera rendszerek (C1): Canon Kompatibilis okos-telefon rendszerek (Bluetooth-tal): IOS, Android Villám mód: Mint a neve is mutatja, a fő felhasználási területe a villámok, de tűzijátékok, fényvillanások és infravörös fény által vezérelt kioldásra is van lehetőség. A kioldó folyamatosan figyeli a környezetének fényváltozásait és amint nagy változást észlel (bármilyen felvillanás), akkor exponál a géppel ezáltal megörökítve a feltételezett témát. Így olyan képek készítésére van lehetőség, amihez még a jó reflexek sem nyújtanak biztosan eredményes fotót. Time lapse mód: A time lapse felvételek különleges képi hatást eredményeznek, viszont az elkészítésük sok precizitást és munkát igényel. Ezt könnyíti meg a MIOPS Smart, amely sokrétű beállítási lehetőségeket kínál a felvételek időközének, illetve időtartamának beállítására. Lézer mód: Mostantól bármilyen lézernyalábot is a fotózás szolgálatába állíthatunk, ugyanis a MIOPS Smart akár nagy távolságból érkező lézersugár használatakor is képes elsütni a fényképezőgépünk, ha a kioldó és a lézert kibocsátó eszköz közti lézersugár megszakad. Hang mód: Különleges képek készíthetőek fröccsenő vízről, törő üvegekről, kidurranó léggömbökről, de a rendszervakuk, illetve stúdióvakuk időben történő kioldása, illetve a megfelelő időben történő exponálás nehéz feladat. Erre is kínál megoldást a MIOPS Smart, ugyanis a külső hangok érzékelésére is képes, így a fotózni kívánt esemény hangja indítja be a folyamatot, de kis késleltetésre is lehetőség van. HDR mód: A HDR fotózás kedvelői is találnak segítő funkciót a MIOPS Smart menürendszerében. A fényképezőgép kínálta funkciók vezérlése a kioldóról is lehetséges, a kijelzőjén minden egyes lépés nyomon követhető. Így a HDR fotók sokkal gyorsabban és nagyobb precizitással készülhetnek el. DIY mód: Ez a mód hivatott lefedni a többi olyan felmerülő fotózási területet, amire külön nem dedikált a gyártó menüpontot. A „DIY” (Do It Yourself = csináld magad) modul használatával külső jelforrásokkal együtt is használható a kioldó, ezzel még univerzálisabb használhatóságot biztosít, valamint az érzékelési tartománya is kibővíthető a rendszernek.

53 929 Ft (42 464 Ft + Áfa)
Elron Elektronik - MIOPS SMART távkioldó - Canon C2 kábelel - MIOPS-SM-C2

Elron Elektronik - MIOPS SMART távkioldó - Canon C2 kábelel - MIOPS-SM-C2

Átvehető: következő munkanap

MIOPS Smart - Emeld a fotózást a következő szintre! A MIOPS Smart olyan lehetőségeket nyújt, amivel még nem találkoztál egy kioldón belül. A nagy sebességű fényképezés egyetlen egységben, fejlett funkciókkal és okos-telefonos irányítással! Ezzel az eszközzel a kreatív fotók még sosem voltak ilyen egyszerűek, ezáltal a MIOPS Smart lesz a kedvenc eszközünk. Kompatibilis kamera rendszerek (C2): Canon, Pentax, Fujifilm, Samsung, Hasselblad Kompatibilis okos-telefon rendszerek (Bluetooth-tal): IOS, Android Villám mód: Mint a neve is mutatja, a fő felhasználási területe a villámok, de tűzijátékok, fényvillanások és infravörös fény által vezérelt kioldásra is van lehetőség. A kioldó folyamatosan figyeli a környezetének fényváltozásait és amint nagy változást észlel (bármilyen felvillanás), akkor exponál a géppel ezáltal megörökítve a feltételezett témát. Így olyan képek készítésére van lehetőség, amihez még a jó reflexek sem nyújtanak biztosan eredményes fotót. Time lapse mód: A time lapse felvételek különleges képi hatást eredményeznek, viszont az elkészítésük sok precizitást és munkát igényel. Ezt könnyíti meg a MIOPS Smart, amely sokrétű beállítási lehetőségeket kínál a felvételek időközének, illetve időtartamának beállítására. Lézer mód: Mostantól bármilyen lézernyalábot is a fotózás szolgálatába állíthatunk, ugyanis a MIOPS Smart akár nagy távolságból érkező lézersugár használatakor is képes elsütni a fényképezőgépünk, ha a kioldó és a lézert kibocsátó eszköz közti lézersugár megszakad. Hang mód: Különleges képek készíthetőek fröccsenő vízről, törő üvegekről, kidurranó léggömbökről, de a rendszervakuk, illetve stúdióvakuk időben történő kioldása, illetve a megfelelő időben történő exponálás nehéz feladat. Erre is kínál megoldást a MIOPS Smart, ugyanis a külső hangok érzékelésére is képes, így a fotózni kívánt esemény hangja indítja be a folyamatot, de kis késleltetésre is lehetőség van. HDR mód: A HDR fotózás kedvelői is találnak segítő funkciót a MIOPS Smart menürendszerében. A fényképezőgép kínálta funkciók vezérlése a kioldóról is lehetséges, a kijelzőjén minden egyes lépés nyomon követhető. Így a HDR fotók sokkal gyorsabban és nagyobb precizitással készülhetnek el. DIY mód: Ez a mód hivatott lefedni a többi olyan felmerülő fotózási területet, amire külön nem dedikált a gyártó menüpontot. A „DIY” (Do It Yourself = csináld magad) modul használatával külső jelforrásokkal együtt is használható a kioldó, ezzel még univerzálisabb használhatóságot biztosít, valamint az érzékelési tartománya is kibővíthető a rendszernek.

53 929 Ft (42 464 Ft + Áfa)
Elron Elektronik - MIOPS SMART távkioldó - Olympus O1 kábelel - MIOPS-SM-O

Elron Elektronik - MIOPS SMART távkioldó - Olympus O1 kábelel - MIOPS-SM-O

Átvehető: következő munkanap

MIOPS Smart - Emeld a fotózást a következő szintre! A MIOPS Smart olyan lehetőségeket nyújt, amivel még nem találkoztál egy kioldón belül. A nagy sebességű fényképezés egyetlen egységben, fejlett funkciókkal és okos-telefonos irányítással! Ezzel az eszközzel a kreatív fotók még sosem voltak ilyen egyszerűek, ezáltal a MIOPS Smart lesz a kedvenc eszközünk. Kompatibilis kamera rendszerek (O1): Olympus Kompatibilis okos-telefon rendszerek (Bluetooth-tal): IOS, Android Villám mód: Mint a neve is mutatja, a fő felhasználási területe a villámok, de tűzijátékok, fényvillanások és infravörös fény által vezérelt kioldásra is van lehetőség. A kioldó folyamatosan figyeli a környezetének fényváltozásait és amint nagy változást észlel (bármilyen felvillanás), akkor exponál a géppel ezáltal megörökítve a feltételezett témát. Így olyan képek készítésére van lehetőség, amihez még a jó reflexek sem nyújtanak biztosan eredményes fotót. Time lapse mód: A time lapse felvételek különleges képi hatást eredményeznek, viszont az elkészítésük sok precizitást és munkát igényel. Ezt könnyíti meg a MIOPS Smart, amely sokrétű beállítási lehetőségeket kínál a felvételek időközének, illetve időtartamának beállítására. Lézer mód: Mostantól bármilyen lézernyalábot is a fotózás szolgálatába állíthatunk, ugyanis a MIOPS Smart akár nagy távolságból érkező lézersugár használatakor is képes elsütni a fényképezőgépünk, ha a kioldó és a lézert kibocsátó eszköz közti lézersugár megszakad. Hang mód: Különleges képek készíthetőek fröccsenő vízről, törő üvegekről, kidurranó léggömbökről, de a rendszervakuk, illetve stúdióvakuk időben történő kioldása, illetve a megfelelő időben történő exponálás nehéz feladat. Erre is kínál megoldást a MIOPS Smart, ugyanis a külső hangok érzékelésére is képes, így a fotózni kívánt esemény hangja indítja be a folyamatot, de kis késleltetésre is lehetőség van. HDR mód: A HDR fotózás kedvelői is találnak segítő funkciót a MIOPS Smart menürendszerében. A fényképezőgép kínálta funkciók vezérlése a kioldóról is lehetséges, a kijelzőjén minden egyes lépés nyomon követhető. Így a HDR fotók sokkal gyorsabban és nagyobb precizitással készülhetnek el. DIY mód: Ez a mód hivatott lefedni a többi olyan felmerülő fotózási területet, amire külön nem dedikált a gyártó menüpontot. A „DIY” (Do It Yourself = csináld magad) modul használatával külső jelforrásokkal együtt is használható a kioldó, ezzel még univerzálisabb használhatóságot biztosít, valamint az érzékelési tartománya is kibővíthető a rendszernek.

54 784 Ft (43 137 Ft + Áfa)
Elron Elektronik - MIOPS SMART távkioldó - Nikon N2 kábelel - MIOPS-SM-N2

Elron Elektronik - MIOPS SMART távkioldó - Nikon N2 kábelel - MIOPS-SM-N2

Átvehető: következő munkanap

MIOPS Smart - Emeld a fotózást a következő szintre! A MIOPS Smart olyan lehetőségeket nyújt, amivel még nem találkoztál egy kioldón belül. A nagy sebességű fényképezés egyetlen egységben, fejlett funkciókkal és okos-telefonos irányítással! Ezzel az eszközzel a kreatív fotók még sosem voltak ilyen egyszerűek, ezáltal a MIOPS Smart lesz a kedvenc eszközünk. Kompatibilis kamera rendszerek (N2): Nikon Kompatibilis okos-telefon rendszerek (Bluetooth-tal): IOS, Android Villám mód: Mint a neve is mutatja, a fő felhasználási területe a villámok, de tűzijátékok, fényvillanások és infravörös fény által vezérelt kioldásra is van lehetőség. A kioldó folyamatosan figyeli a környezetének fényváltozásait és amint nagy változást észlel (bármilyen felvillanás), akkor exponál a géppel ezáltal megörökítve a feltételezett témát. Így olyan képek készítésére van lehetőség, amihez még a jó reflexek sem nyújtanak biztosan eredményes fotót. Time lapse mód: A time lapse felvételek különleges képi hatást eredményeznek, viszont az elkészítésük sok precizitást és munkát igényel. Ezt könnyíti meg a MIOPS Smart, amely sokrétű beállítási lehetőségeket kínál a felvételek időközének, illetve időtartamának beállítására. Lézer mód: Mostantól bármilyen lézernyalábot is a fotózás szolgálatába állíthatunk, ugyanis a MIOPS Smart akár nagy távolságból érkező lézersugár használatakor is képes elsütni a fényképezőgépünk, ha a kioldó és a lézert kibocsátó eszköz közti lézersugár megszakad. Hang mód: Különleges képek készíthetőek fröccsenő vízről, törő üvegekről, kidurranó léggömbökről, de a rendszervakuk, illetve stúdióvakuk időben történő kioldása, illetve a megfelelő időben történő exponálás nehéz feladat. Erre is kínál megoldást a MIOPS Smart, ugyanis a külső hangok érzékelésére is képes, így a fotózni kívánt esemény hangja indítja be a folyamatot, de kis késleltetésre is lehetőség van. HDR mód: A HDR fotózás kedvelői is találnak segítő funkciót a MIOPS Smart menürendszerében. A fényképezőgép kínálta funkciók vezérlése a kioldóról is lehetséges, a kijelzőjén minden egyes lépés nyomon követhető. Így a HDR fotók sokkal gyorsabban és nagyobb precizitással készülhetnek el. DIY mód: Ez a mód hivatott lefedni a többi olyan felmerülő fotózási területet, amire külön nem dedikált a gyártó menüpontot. A „DIY” (Do It Yourself = csináld magad) modul használatával külső jelforrásokkal együtt is használható a kioldó, ezzel még univerzálisabb használhatóságot biztosít, valamint az érzékelési tartománya is kibővíthető a rendszernek.

54 784 Ft (43 137 Ft + Áfa)

Számítástechnikai Szaküzlet

Számítástechnikai Szaküzlet

Kategóriák