Megrendelésre váró termék van a kosárban! x

Háztartási Elektronika

Razer - Nabu X Zöld - RZ15-01290300-R3G1

Razer - Nabu X Zöld - RZ15-01290300-R3G1

Átvehető: következő munkanap

RAZER Nabu X Zöld Élj okosabban Diszkrét és színes értesítések A Razer Nabu X kijelző és zaj nélküli értesítési interfészt nyújt, ami azt jelenti, hogy mindig előre tekinthetsz. Egyszerűen vibrál, amikor figyelmeztetés érkezik be a telefonodról, és a LED-ek testre szabható színekben villannak fel. Testre szabható LED-ek Állítsd be, milyen színűek legyenek a fények beérkező hívás, figyelmeztetés, vagy értesítés esetén. Mindig pontosan tudni fogod, hogy miről kapsz értesítést, így annak megfelelően cselekedhetsz Rezgés Állítsd be a rezgés intenzitását, így mindig informált leszel, pont úgy, ahogy akarod anélkül, hogy bármiről is lemaradnál Céljelző A Nabu X érzékelőmodulját kétszer megérintve felgyulladnak a LED-ek, mutatva azt, hogy milyen messze vagy a céljaid elérésétől, hogy hány lépést tettél meg eddig, milyen távolságra jutottál, hány órát aludtál, stb.. A haladást látni, és motiváltnak maradni egyszerű, és szórakoztató Maradj aktív Mindent a Nabu X gyorsulásmérője és algoritmusai követnek, és jelenítenek meg a társított fitness alkalmazáson, választás szerint Közös kaland A Nabu X egy közösségi okoskarkötő, amely a Razer Pulse technológiáját tartalmazza, amely lehetővé teszi, hogy a Nabu és a Nabu X karkötők meghatározott közelségben "beszélgessenek" egymással. Ez a kapcsolattartás és a körülvevő világgal való interakció új, szórakoztató módjait hozza létre Tartsd fel a kezed az információcseréhez Egy másik Nabu felhasználóval találkozáskor a kezeket feltartva Facebook, Twitter, vagy WeChat kapcsolati információt válthatsz Ossz meg és hasonlíts össze aktivitási adatokat Két vagy több Razer Nabu meghatározott közelségben felhasználói címkéket tud cserélni, amelyeket a kapcsolt alalmazások használhatnak új ismeretségek létrehozásához, dolgok megosztásához, és egy elképesztően összekapcsolt világ felfedezéséhez Többszereplős játékok Számtalan fejlesztő dolgozik a Nabu X felhasználásának szórakoztató, új módjain, köztük többszereplős játékokkal, amelyek összekapcsolnak másokkal a való világban, izgalmas virtuális visszajelzéssel. Állj készen, amíg új app-ok készülnek a Nabu X-re.

6 527 Ft (5 139 Ft + Áfa)
Razer - Nabu X Fehér - RZ15-01290200-R3G1

Razer - Nabu X Fehér - RZ15-01290200-R3G1

Átvehető: következő munkanap

RAZER Nabu X Fehér Élj okosabban Diszkrét és színes értesítések A Razer Nabu X kijelző és zaj nélküli értesítési interfészt nyújt, ami azt jelenti, hogy mindig előre tekinthetsz. Egyszerűen vibrál, amikor figyelmeztetés érkezik be a telefonodról, és a LED-ek testre szabható színekben villannak fel. Testre szabható LED-ek Állítsd be, milyen színűek legyenek a fények beérkező hívás, figyelmeztetés, vagy értesítés esetén. Mindig pontosan tudni fogod, hogy miről kapsz értesítést, így annak megfelelően cselekedhetsz Rezgés Állítsd be a rezgés intenzitását, így mindig informált leszel, pont úgy, ahogy akarod anélkül, hogy bármiről is lemaradnál Céljelző A Nabu X érzékelőmodulját kétszer megérintve felgyulladnak a LED-ek, mutatva azt, hogy milyen messze vagy a céljaid elérésétől, hogy hány lépést tettél meg eddig, milyen távolságra jutottál, hány órát aludtál, stb.. A haladást látni, és motiváltnak maradni egyszerű, és szórakoztató Maradj aktív Mindent a Nabu X gyorsulásmérője és algoritmusai követnek, és jelenítenek meg a társított fitness alkalmazáson, választás szerint Közös kaland A Nabu X egy közösségi okoskarkötő, amely a Razer Pulse technológiáját tartalmazza, amely lehetővé teszi, hogy a Nabu és a Nabu X karkötők meghatározott közelségben "beszélgessenek" egymással. Ez a kapcsolattartás és a körülvevő világgal való interakció új, szórakoztató módjait hozza létre Tartsd fel a kezed az információcseréhez Egy másik Nabu felhasználóval találkozáskor a kezeket feltartva Facebook, Twitter, vagy WeChat kapcsolati információt válthatsz Ossz meg és hasonlíts össze aktivitási adatokat Két vagy több Razer Nabu meghatározott közelségben felhasználói címkéket tud cserélni, amelyeket a kapcsolt alalmazások használhatnak új ismeretségek létrehozásához, dolgok megosztásához, és egy elképesztően összekapcsolt világ felfedezéséhez Többszereplős játékok Számtalan fejlesztő dolgozik a Nabu X felhasználásának szórakoztató, új módjain, köztük többszereplős játékokkal, amelyek összekapcsolnak másokkal a való világban, izgalmas virtuális visszajelzéssel. Állj készen, amíg új app-ok készülnek a Nabu X-re.

6 527 Ft (5 139 Ft + Áfa)
Razer - Nabu Watc h- RZ18-01560200-R3G1

Razer - Nabu Watc h- RZ18-01560200-R3G1

Átvehető: következő munkanap

A Razer Nabu Watch egy okosóra játékosoknak, játékosoktól, amely a Razer tapasztalatait gyűjti egybe a dizájn, és a viselhető eszközök terén, hogy összekovácsoljon egy teljesen felszerelt digitális órát okos funkciókkal. Főbb funkciók: Visszaszámláló időzítők Háttérvilágítás Stopperóra Világóra Riasztási funkciók Automatikus időszinkron a telefonnal Gyors Bluetooth-párosítás Értesítések és üzenetek a keskeny másodlagos kijelzőn Fitnesz-alkalmazások Letölthető társalkalmazás Egy év üzemidejű gombelem az órához 7 nap üzemidejű akkumulátor a másodlagos kijelzőnek Számos alkalmazással kompatibilis

37 443 Ft (29 483 Ft + Áfa)

Számítástechnikai Szaküzlet

Számítástechnikai Szaküzlet

Kategóriák