Megrendelésre váró termék van a kosárban! x

11. heti hírlevelünk - Forradalmi hír: ezt Neked...

Utolsó frissítés dátuma: 2017.03.17. 14:18

Ismerj meg most néhány új termékcsoportot, amelyekben számíthatsz ránk:

11_hirlevel_2017

Tudtad, hogy az elmúlt több mint egy évtizedes tapasztalatunkat az informatikai eszközök terén más termékkörök esetében is tudjuk kamatoztatni? Ez és a sok tízezernyi elégedett vásárlónk pozitív visszajelzése ösztönzött minket arra, hogy az Életed egyéb területein is hatékony segítséget nyújtsunk. Ismerj meg most néhány új termékcsoportot, amelyekben számíthatsz ránk:

Hűtőszekrények: a legegyszerűbbtől a csúcsmodern technológiáig bezárólag nálunk több száz hűtőből választhatsz a Tőlünk megszokott kedvező áron és szélvész sebességgel.
Kattints ide és találd meg a Neked szükséges hűtőszekrényt!

Fürdőszobai termékek: a hajszárítótól a mérlegig és a profi hajvágókig nálunk garantáltan megtalálsz mindent, ami még éppen hiányzik a fürdőszobádból.
Kattints és nézd meg rendkívül széles kínálatunkat!

Mikrohullámú sütők: egyetlen konyhából sem hiányozhatnak a mikrók. Kínálatunkat úgy válogattuk össze, hogy a lehető legjobb ár/érték arányú darabokból tudj választani. Mit jelent ez? Azt, hogy nagy gondot fordítunk a beszerzéskor arra, hogy mennyire elégedettek az adott márkával és típussal a felhasználók, hogy Te már csak a legjobbaktól tudj válogatni.
Kattints most!

Mosógépek: akár a mikrók – és mindegyik egyéb termékünk esetében- csak a lehető legjobb ár/érték arányú mosógépeket válogattuk össze Neked. Költözöl, elromlott, vagy elégedetlen vagy a mostani gépeddel?
Kattints és szerezd be forradalmi árak mellett új készüléked!

THIS IS SPARTAN – a kedvencünk:úgy tűnik, hogy kedves vevőinknek egyre fontosabb a fittség. Ez igazi sláger volt tavaly: vitték ajándékba, önmaguknak, munkahelyükre. Nem csodálkozunk, mi is imádjuk. Ha rossz az idő, vagy az esti filmnézést akarod egy kicsit tudatosabbá tenni, akkor ezekért a fitnesz eszközkért Te is rajongani fogsz (főleg ennyiért!, pedig nincs is Black Friday!)
Kattints most!

Számítástechnikai Szaküzlet

Számítástechnikai Szaküzlet