Megrendelésre váró termék van a kosárban! x

12. heti hírlevelünk - Nagyképűség? A nagyobb jobb!

Utolsó frissítés dátuma: 2017.03.27. 11:34

Nagyképűség? A nagyobb jobb!

12_hirlevel_2017

A kérdésre a válasz nagyon egyszerű: igen, a nagyobb mindig jobb a monitorok esetében, de csak akkor, ha az nem megy a minőség rovására. Szerencsére ma már egyre jobban odafigyelnek a gyártók, hogy a méret növekedésével a képélesség se csökkenjen. A megfelelő hardveres háttérrel megtámogatva – mint amilyen egy profi videókártya – könnyedén növelheted a számítógép nyújtotta élményt így, hogy nagyobb monitorra váltasz…

Miért éri meg? Nézzük a leggyakoribb felhasználási területeket:

Otthoni használat: általános felhasználás esetén is kiemelten fontos, hogy kellően nagyméretű monitorral rendelkezz. A videók élvezhetőbbé válnak, az irodai programok esetében pedig könnyebben át tudod tekinteni a képernyőn megjelenő információkat. Internetezéskor egyszerre nagyobb mennyiségű információt tud megjeleníteni.

Irodai használat: több ablakot is könnyedén megjeleníthetsz egy kellően nagyméretű monitorral, így például egyszerre nézheted a böngésződ és a WORD-öt, hogy gyorsabban haladj a munkáddal. Így adott munkaidő alatt akár több feladatot is el tudsz végezni.

Gamer vonal: ezt igazán ecsetelni sem kell. Egy nagyobb kijelzőn egyszerre nagyobb területet is beláthatsz a játékban, vagy kihasználhatod a végletekig részletezett és kidolgozott grafikai beállításokat.

Legyél hatékonyabb a számítástechnikában és válassz nagyobb monitort: kattints most!

Számítástechnikai Szaküzlet

Számítástechnikai Szaküzlet