Megrendelésre váró termék van a kosárban! x

Ricoh nyomtatók kínálatunkban!

Utolsó frissítés dátuma: 2015.04.02. 14:15

Ricoh GELJet, Laser, Wifi, otthoni, irodai nyomtatók!

A Ricoh teret hódít lézerfronton is

 

Ricoh_laser 

A Ricoh lézernyomtatóit egyaránt jellemzi a megbízhatóság, a minőségi nyomtatás és a kiváló ár-érték arány, különböző típusokkal a vevői igényekre szabva. Választékunkban egyaránt található kis- és közepes irodai vagy magánfelhasználásra alkalmas készülék. Legyen az mono vagy színes, egyszerűtől a kétoldalas hálózatos printerig, különböző felhasználási területre kínálunk többféle árkategóriába eső készülékeket. Különleges funkcióként WIFI-s modelljeinkkel lehetőséget biztosítunk akár a vezeték nélküli nyomtatásra is.

GELJET - Minden igényt kielégítő, megfizethető színek

 

Ricoh_Gail

A Ricoh új lehetőséget kínál azon irodák számára ahol gyakoriak a színes nyomtatók.
Innovatív GELJET nyomtatóinak egyik fő jellemzője, hogy olyan pigment alapú folyékony zselével dolgozik, amely nem szívódik fel a papíron, emellett rendkívül gyorsan szárad, ezáltal is lehetővé téve a gyors kétoldalas nyomtatást. 

Ezzel a technológiával kiváló színhűségű nyomatokat érhetünk el igen kedvező áron
Maga a készülék egyszerű felépítésű, kevés benne a kopóalkatrész, így biztosítva a maximális megbízhatóságot és hosszú élettartamot.
Az SG3110DN 29 lap/perces sebességű, duplexegységgel ellátott színes hálózatos nyomtató bármely kis- és közepes méretű iroda számára ideális választás, akárcsak a WIFI egységgel bővített SG3110DNw.

WIFI-s nyomtatás irodák részére

 

Ricoh_wifi

A beépített WIFI egységnek köszönhetően egyszerűen nyomtathat mobiltelefonról, táblagépről, notebookról, vagy bármilyen vezeték nélküli kapcsolattal rendelkező eszközről.

A Ricoh SP213 termékcsalád készülékei között Ön is megtalálhatja az igényeihez tökéletesen illeszkedőt.
Kizárólag nyomtatási célra az SP213w A4-es mono lézernyomatót ajánljuk, amely 22 lap/perc sebességű, beépített WIFI egységgel rendelkezik, átlagos felhasználás esetén megfelelő választás lehet.

A Ricoh SP213SFw ennek az átalakított verziója, 4 funkciós MFP-ként az előbb említett nyomtatóra épülve lett egyben fénymásoló, szkenner és fax is, továbbra is megtartva a vezeték nélküli kapcsolat lehetőségét.
Több munkaállomás számára a LAN csatlakozóval ellátott Ricoh SP213SFNw-t az ideális társ az irodában. 

Ricoh kínálatunkért kattintson: Ricoh nyomtató választékunk

Számítástechnikai Szaküzlet

Számítástechnikai Szaküzlet