Megrendelésre váró termék van a kosárban! x

Üzletszabályzat

Felhívjuk figyelmét a feltételek elolvasására, melyeket Ön a weboldal használatával Önmagára nézve kötelezőnek fogad el. Amennyiben ezen feltételek az Ön számára nem elfogadhatóak, kérjük ne használja a weboldalt!

www.a4team.hu webhely oldalain szereplő eszközök egyrészt kiskereskedelmi forgalomban a Kapcsolat menüpontban található szaküzlet(ek)ben és a webshop online felületén vásárolhatók meg. A weboldalon keresztül feladott megrendelésével Ön elfogadja a vásárlási feltételeket. A SHIRAJ Hungary Kft. fenntartja a jogot, hogy a feltételeket bármikor, előzetes értesítés és felelősség nélkül módosítsa.

A rendelt tételek kézhezvétele történhet postai úton, futárszolgálattal, kiszállítással és személyes átvétellel. A termékek átvételével a vevő felel a termékért és az általa okozott károkért. A megrendelés teljesítésekor a SHIRAJ Hungary Kft. részletes számlát állít ki és bocsájt a vásárló rendelkezésére, mely tartalmazza a nettó és a mindenkori ÁFA értékkel növelt bruttó összegeket, a vásárlás időpontját, a fizetés módját és a termékek megnevezését. Adott eszközökhöz garancialevelet biztosítunk. A gyári garanciával rendelkező termékek garanciális ügyintézését a jótállási jegyen szereplő elérhetőségen van lehetőségé a vásárlónak igénybe venni. A gyári garanciás termékek szerviztevékenységét a SHIRAJ Hungary Kft-nél is el lehet intézni, a folyamat így a szervizbe szállítás és vissza szállítás miatt 1-2 héttel is megnőhet.

Az oldalon feltüntetett árak, leírások, raktárkészlet és szállítási idők tájékoztató jellegűek, melyek függhetnek a beszerzési feltételektől. Ennek okán az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A tartalom (árak, készlet, megrendelés státusza) aktualitása nem online, bizonyos rendszerességgel frissül, így a mindenkori tartalomért felelősséget nem vállalunk, azok kizárólag tájékoztató jellegűek. Eltérő vagy hiányos termékleírás esetén a gyártó hivatalos oldalán közzétett paraméterek az érvényesek. Hibás tájékoztatáson, félreértésen alapuló megrendelések törlésének jogát a SHIRAJ Hungary Kft. fenntartja. Megrendelés feladásakor a szállítási cím kitöltésével Ön tudomásul veszi, hogy kiszállítást igényelt és a Szállítás menüpont alatt szereplő szállítási feltételeket és árakat elfogadja. A megrendelés feladásakor a szállítási cím üresen hagyásával vagy helytelen kitöltésével Ön kijelenti, hogy a megrendelt tételeket a Kapcsolat menüpontban található üzlet(ek)ben kívánja átvenni. Ebben az esetben a fizetés előre utalással vagy készpénzfizetéssel történik és a vételárat szállítási költség nem terheli. Utalásos fizetés esetén előzetes egyeztetés szükséges email-en vagy telefonon az értékesítő kollégákkal. Az előre átutalással történő fizetéskor az Eladó telefaxon számlamásolatot küld, amely alapján a banki átutalás megtörténhet. Az eredeti számlát a Vevő az eszköz kézhezvételekor kapja meg. Amennyiben a kiszállított termék vételárát a vásárló nem tudja vagy nem hajlandó megfizetni, vagy az áru a SHIRAJ Hungary Kft-nek fel nem róható okból nem adható át, a vásárló köteles az megrendelés rendelkezésre állításával és a kiszállításával kapcsolatos költségeket megfizetni. Átvehető a termék annak vételára az Eladó számlájára történő beérkezését követően is, amennyiben a Vevő az előre történő átutalás fizetési módot választja, melyre utólagos egyeztetés után van lehetőség. Ha a vásárló kiszállítást kér és készpénzben rendezi a vételárat, akkor a termék kiszállítási költségét is tartalmazó árat a termék átvételekor fizeti meg a SHIRAJ Hungary Kft. megbízottjának számla ellenében.

A SHIRAJ Hungary Kft. nem vállal jótállást azért, hogy az általa szállított termék üzemeltetése a jótállás ideje alatt minden esetben folyamatos és hibamentes lesz. A jótállás egyéb feltételeit a termékre vonatkozó garanciajegy tartalmazza. A SHIRAJ Hungary Kft. bizonyos termékek esetén, külön a jogszabályban meghatározott jótállási időn túl is vállalhat jótállási kötelezettséget azzal, hogy az ilyen, jogszabályban meghatározott időn túli jótállással értékesített termékek körét, illetve a jogszabályban meghatározott időn túli jótállás feltételeit és árát maga határozza meg. A SHIRAJ Hungary Kft. ellátja az értékesített termékek 1959. évi IV. törvény (Ptk), illetve a távollévők között kötött szerződésekről szóló 117/1991. (IX.10.) Korm. rendelet szerinti szavatossági és jótállási (garancia) javítását, illetve a termékek alkatrész ellátását, a termékekhez csatolt Jótállási jegy rendelkezései szerint. A SHIRAJ Hungary Kft. fenntartja a jogot arra, hogy jótállási és szavatossági feltételeit előzetes értesítés nélkül, a jogszabályoknak megfelelően bármikor módosítsa, vagy kiegészítse. A fentiek szerint vállalt jótálláson kívül, illetve a termékekhez nyújtott jótállásról szóló leírásokban foglaltak kivételével a SHIRAJ Hungary Kft. semminemű egyéb jótállást nem vállal, mint adatvesztés, inkompatibilitás, szoftver-helyreállítás, állási idő és egyéb vásárlónál keletkezett károkért, illetve elmaradt haszonért.

A SHIRAJ Hungary Kft. nem vállal felelősséget a weboldal működésének akadályoztatásáért és az online vásárlás nem lehetővé tételéért; az árukészlet kifogyásáért; bármely irat vagy információ elvesztéséért; a használt szoftverek nem megfelelő működéséért, programhibáért és annak következményeiért; megrendelők szakmai tudásából, tájékozatlanságból fakadó félreértésekért és az alkalmazottak munkájában történt hibákért, mulasztásokért.

Elállási jog

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a vásárló és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól a Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga a szaküzletünkben történő személyes, illetve futárszolgálatos kiszállítás esetén is gyakorolható. A vásárlónak az Elállási nyilatkozatát a között feltüntetett telefonszámon, postai vagy e-mail címen van lehetősége érvényesíteni.

Termék visszaküldése

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia! Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza! Elállás esetén követelhetjük a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését! Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

Az elállási jog gyakorlására az Elállási nyilatkozat kíséretében üzletünkben, vagy futárszolgálat igénybevételével, nyitvatartási időben van lehetőség. Az ügyfél kérésére és költségére munkatársaink gondoskodnak a visszaszállítás lebonyolításáról.

 Visszaküldési/Átvételi cím

SHIRAJ Hungary Kft.
Cím: 1095 Budapest, Boráros tér 7. Ü/23.
Nyitvatartási idő: hétfőtől péntekig 10-18, szombaton 10-14 óra között.
Vasárnap: zárva

TOVÁBBI HASZNOS TUDNIVALÓK, INFORMÁCIÓK

Ha a vásárló eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül, a SHIRAJ Hungary Kft. visszatéríti a vásárló által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást.

A vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát:

  • - olyan termék értékesítése esetében, amely a vásárló személyéhez kötött, illetve amelyet a vásárló utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza.
  • - hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a vásárló felbontotta, valamint
  • - a jogszabályok által meghatározott további esetekben.


A fentiek kizárólag a gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő vásárlóink (fogyasztó) tekintetében érvényesülnek.

 

SHIRAJ Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (1095 Budapest, Boráros tér 7. Ü/23.) cég hatályos adatai a következők:

Cégszerű megnevezés:

SHIRAJ Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság

A cég tevékenysége:

4791’08 Csomagküldő, internetes kiskereskedelem - Főtevékenység

Adószám:

24284877-2-43

Cégjegyzékszám:

Fővárosi Cégbíróság által kibocsátott jegyzékszám:  01-09-999860

Székhely cím:

1095 Budapest, Boráros tér 7. Ü/23.

Üzlet/telephely cím:

1095 Budapest, Boráros tér 7. (Duna-Ház) Ü/23.

Telefon:

+3612108779, +36703154444

Fax:

+3612190519

E-mail:

arajanlat@a4team.hu

Weboldal:

www.a4team.hu

 

Jogi, etikai feltételek

Vásárlói ügyfélszolgálat (Vevőszolgálat)

Cím:

1095 Budapest, Boráros tér 7. Ü/23.

 

Személyes ügyfélszolgálati nyitva tartás:

 

Hétfőtől-Péntekig

10:00-18:00

Szombat

10:00-14:00

Vasárnap

Zárva

 

 

 

Számítástechnikai Szaküzlet

Számítástechnikai Szaküzlet