Megrendelésre váró termék van a kosárban! x

Szórakoztató Elektronika

Sandberg - StreamBoard UK Távirányító, fekete - 460-21

Sandberg - StreamBoard UK Távirányító, fekete - 460-21

Átvehető: következő munkanap

Sandberg Távirányító - StreamBoard UK (PC/SmartTV-hez; Touchpad; Beépített akku; Egér gombok; fekete) A Sandberg StreamBoard a tökéletes eszköz arra, hogy számítógépéről filmeket vagy tv-sorozatokat továbbítson tv-készülékére. A StreamBoard mérete egy hagyományos távirányítóé, ennek ellenére azonban teljes funkciójú billentyűzetet és egérfunkciókkal ellátott érintőpárnát biztosít egyetlen készülékben. Foglaljon helyet a kanapén - és maradjon is ott! Nem kell felállnia a film leállításához, visszatekeréséhez vagy a filmek kereséséhez.

12 325 Ft (9 705 Ft + Áfa)
Sandberg - Warrior Gaming Chair - 640-80

Sandberg - Warrior Gaming Chair - 640-80

Átvehető: következő munkanap

Sandberg Gamer szék - Warrior Gaming Chair (állítható dőlés/magasság; párnázott kartámasz; PU+szövet; max.150kg-ig) A Sandberg Warrior Gaming Chair tökéletes választás a játékhoz. Üljön kényelmesen a puha versenyülésben, nyugtassa kezeit a párnázott kartámaszon, és készen is áll több órányi játékra. A versenyülés dönthető, így kedve szerint optimalizálhatja a kényelmet, valamint a magasság is beállítható egy gázlift segítségével. A szék 360 fokban elforgatható, valamint biztonságosa alapon nyugszik. A versenyszék gyönyörű, fényes, piros PU bőrrel van bevonva a széleken, a közepét kényelmes fekete szövet borítja.

49 092 Ft (38 655 Ft + Áfa)
Sandberg - Commander Gaming Chair - 640-81

Sandberg - Commander Gaming Chair - 640-81

Átvehető: következő munkanap

Sandberg Gamer szék - Commander Gaming Chair (állítható dőlés/magasság; párnázott kartámasz; PU+szövet; max.150kg-ig) A Sandberg Commander Gaming Chair lehetővé teszi az Ön számára, hogy igazán irányíthasson a játék alatt. A karcsú versenyszék fényes PU bőrből készült, és még párnákat is kap a hát és nyak megtámasztásához. A szék számos beállítási funkcióval rendelkezik, mind a versenyszékhez, mind a karfához, így kedve szerint állíthatja be; például tarthat szünetet a játék közben, hátradöntheti a széket, és szunyókálhat egy jót! A szék biztonságos alapokon nyugszik, és 360 fokban elforgatható. A magasság könnyen állítható egy gázlift segítségével.

64 710 Ft (50 953 Ft + Áfa)

Számítástechnikai Szaküzlet

Számítástechnikai Szaküzlet

Kategóriák