Megrendelésre váró termék van a kosárban! x

Asztali DVD

LG - DP132 DVD lejátszó

LG - DP132 DVD lejátszó

Átvehető: következő munkanap

Multimédia formátum lejátszás Játssza le könnyedén videó és audio tartalmait többféle formátumban, legyen az akár DivX, MP3, WMA vagy JPEG. USB 2.0 Lejátszás Szeretné újranézni családi nyaralásának fotóit vagy épp még egyszer megcsodálná kedvenc együttesének koncertfelvételét? A DP132-es készülék USB Media Host funkciójának segítségével minden USB-n tárolt tartalmát, legyen az kép, zene vagy videó, gond nélkül lejátszhatja. Hangrendszer: Nincs DivX lejátszás: Igen DVD felvétel: Nem Belső merevlemez : Nem USB csatlakozó: Igen Vezetékes hálózat: Nincs

9 522 Ft (7 498 Ft + Áfa)
Panasonic - DVD-S500EP-K fekete

Panasonic - DVD-S500EP-K fekete

Átvehető: következő munkanap

Panasonic DVD-S500EP-K fekete asztali DVD lejátszó DVD, CD lejátszó kiváló kép- és hangminőség, USB, multi-formátumok lejátszása, DivX, MP3. JPEG diavetítés, komponens kimenet.

13 072 Ft (10 293 Ft + Áfa)
Samsung - DVD-E350/EN

Samsung - DVD-E350/EN

Átvehető: Üzletünkben azonnal átvehető (1-5 darab)

General Features Tact Swich Control Button Tray Deck Type LED Front Display Audio Decoding Format Dolby DigitalDecoding Format available LPCM Decoding Format available MP3 Decoding Format available WMA Decoding Format available Weight Product Weight: 1.1kg Package Weight: 1.3kg Power Specification Rating Voltage: AC 110 - 240V - 50/60Hz Power Code: CP2 Playable Disc Type DVD-Video / DVDR / DVDRW Playback Media available CD DA / CD-R / CD-RW Playback Media available VCD 1.1 Playback Media available Feature Progressive Scan available Moving Zoom available Super Scan Playback available EZ View available Child Protection available Region Code DVD: 3 AV I/O Composite available Component available Coaxial Digital Audio Output available Power consumption 0.5 Watts Stand-by Power Consumption 10 Watts Operationg Power Consumption EnergyStar 2.0 Video Decoding Format PAL Colour System MPEG2/4 Decoding Format available DivX Decoding Format available JPEG Decoding Format available Dimension Product Dimension (W x H x D): 300 x 42 x 208mm Package Dimension (W x H x D): 340 x 84 x 267mm Accessory RCA Cable Included User Manual Included VR8023 Remote Controller

14 296 Ft (11 257 Ft + Áfa)
Sony - DVP-SR760HB DVD lejátszó - DVPSR760HB.EC1

Sony - DVP-SR760HB DVD lejátszó - DVPSR760HB.EC1

Átvehető: következő munkanap

Tulajdonságok: - Élvezze a tisztább, élesebb képet és hangot - A HDMI® kimenetnek köszönhetően HD minőséget megközelítő kép- és hangminőségben élvezheti DVD-it. - Formátumok széles körét képes lejátszani - Sokféle forrásból játszhat le tartalmat, többek közt: CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, JPEG, MP3, MPEG-4WMA, AAC, lineáris PCM és Xvid. - Válassza a gyors vagy lassú lejátszást hanggal - A normális sebesség megközelítőleg 1,5x-ösével játszhat le filmeket hanggal, valamint képeket. Tetszés szerint le is lassíthatja, hogy könnyebben követhesse a sporteseményeket. - Akár hat DVD-n képes megjegyezni a lejátszás leállításának helyét - Kezdje el a lejátszást pontosan ott, ahol abbahagyta. A lejátszó akár hat korábban játszott lemez folytatási pontját képes megjegyezni. - Vetítse le saját diasorozatát zenei aláfestéssel - A diavetítés képeit tetszése szerinti háttérzenével jelenítheti meg. - Élvezze zenéit ugyanolyan minőségben, mint a filmeket - Ha kedvenc CD-jét a házimozi-rendszeren játssza le, egyedülálló, az egész teret betöltő hangzásban lehet része. Ha a műsorszámokat USB-tárra menti, utazás közben is élvezheti őket. - Irányítsa lejátszóját és tv-készülékét egyetlen távvezérlővel - Indítsa el a lejátszást, vagy módosítsa a rendszer beállításait a tv távvezérlőjével, beleértve a be-és kikapcsolást, csatornaváltást és a hangerőt. - Helytakarékos, kompakt kialakítás - A mindössze 270 mm-es széles lejátszó rengeteg funkciót integrál egy kompakt, stílusos egységbe.

14 938 Ft (11 762 Ft + Áfa)
Sony - Blu-Ray - BDPS1700B.EC1

Sony - Blu-Ray - BDPS1700B.EC1

Átvehető: következő munkanap

Optikai meghajtó típus : Blu-Ray Dolby dekoder : TrueHD DTS dekoder : DTS-HD Master Audio LAN : Igen Sony BDP-S1700 Blu-ray Disc lejátszó praktikus felhasználói felülettel és online streaming szolgáltatásokkal Tekintse meg kedvenc filmjeit Full HD minőségben a BDP-S1700 lejátszó használatával. A képek részletgazdagok és tiszták, a színek pedig még intenzívebben ragyognak a TRILUMINOS színtechnológiának köszönhetően. Tekintsen meg mindent Full HD-ben Kiváló minőségű és részletgazdagságú DVD-k, Blu-ray Disc lemezek és streamelt tartalmak. A BDP-S1700 közel HD-minőségűre alakítja át a hagyományos felbontású DVD-filmeket, gyönyörű és lenyűgözően részletgazdag filmeket eredményezve az Ön számára. Életre kelnek a színek Keltse életre a tévézés élményét a TRILUMINOS színek széles és élénk skálájával. Ez kizárólag a Sony-ra jellemző, és a hozzá tartozó TRILUMINOS tv-készülékekhez optimalizáltuk, ezáltal biztosítva, hogy a nehezen utánozható élénkvörös, tengerkék és smaragdzöld színek mind ragyogóan jelennek meg, így a tájképek és a tenger is sokkal élethűbbnek látszanak. Lapos és egyszerű A minimalista kialakítású BDP-S1700 lejátszó kompakt, 23 cm (9,1 hüvelyk) x 3,9 cm (1,5 hüvelyk) méretének köszönhetően bármely nappaliban elegánsan hat. A web legjava a televízión Lépjen fel az internetre, és fedezze fel az ott rejlő tartalmakat. Éljen a legújabb filmekhez, zenékhez, catch-up tv-s szolgáltatásokhoz, és további tartalmakhoz biztosított azonnali hozzáférés lehetőségével. Pörgesse végig a kiválasztott online csatornákat, vagy töltse fel legújabb YouTube videóit.

27 582 Ft (21 718 Ft + Áfa)
Panasonic - DMP-BDT381EG Blu-ray lejátszó

Panasonic - DMP-BDT381EG Blu-ray lejátszó

Átvehető: következő munkanap

Optikai meghajtó típus : Blu-Ray Dolby dekoder : TrueHD, Digital Plus DTS dekoder : DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution Audio LAN : Igen Mutassa meg okostelefonjának vagy táblagépének tartalmát a tévén! A Panasonic 2016-ös Blu-ray lejátszóinak egy részében megtalálható Miracast funkció megkönnyíti az okostelefonon tárolt fényképek és videók megjelenítését a tévén, így egyszerűen megmutathatja őket családjának és barátainak. Ráadásul a Miracast közvetlen Wi-Fi-kapcsolatot létesít az eszközök között, így nincs szükség Wi-Fi-útválasztóra. Élvezze a lenyűgöző 4K képeket! Ha úgy gondolja, hogy már a Blu-ray filmek is nagyon szépek, akkor még nem látta, milyen gyönyörűek lesznek a 4K felbontásra való feljavítás után. Nagy teljesítményű processzorunk kiszámítja, hogy adjon hozzá több millió újabb képpontot a Blu-ray eredeti full HD képéhez, hogy sokkal élesebb, szebb textúrájú és részletgazdagabb képet állítson elő. Ön ezek után úgy érezheti magát, mint egy digitális moziban. * A 4K-s feljavítás használatához 4K/UHD tévékészülék szükséges. Csodás emlékek még nagy képernyőkön is A Panasonic 2016-os Blu-ray Disc™-lejátszóiban egyszerűen megtekinthetők a fényképezőgéppel vagy a videokamerával készített 4K felbontású JPEG-videók. Így a maguk teljes, természetes szépségében élvezheti a nyaralások emlékeit, a csodálatos tájképektől a családjáról és a barátairól készült értékes képekig. Többszobás vezeték nélküli hálózatkezelés Szabadon megoszthatja a tartalmakat, például a fotókat, a videókat és a zenéket az otthonában található többi csatlakoztatott eszközzel. Minden családtag azt a tartalmat élvezheti, amit szeretne, a saját stílusában, az időtől és a helytől függetlenül. Az online tartalmak széles választéka Az interneten és az otthoni hálózatokon keresztül különböző tartalmak és szolgáltatások érhetők el. A Panasonic 2016-ös Blu-ray lejátszóival különböző tartalmakat, például filmeket, híreket, játékokat, zenéket és még sok mást élvezhet.

42 568 Ft (33 518 Ft + Áfa)
Samsung - Blu-Ray - BD-H6500/EN

Samsung - Blu-Ray - BD-H6500/EN

Átvehető: következő munkanap

BD-H6500/EN Bluray lejátszó Leírás 3D Blu-ray és DVD lejátszás (3D Blu-ray, Blu-ray Video, DVD-Video/DVDR/DVDRW, CD DA/CD-R/CD-RW, VCD 1.1) UHD felskálázás HDMI (1080p felkonvertálás) USB csatlakozó Anynet + (HDMI-CEC)

42 997 Ft (33 856 Ft + Áfa)
Sony - Blu-Ray - BDPS6700B.EC1

Sony - Blu-Ray - BDPS6700B.EC1

Átvehető: következő munkanap

Sony BDP-S6700B 3D UHD Bluray Lejátszó adatai Vezeték nélküli streamelés Tapasztalja meg a továbbfejlesztett képjavítás és a vezeték nélküli streaming előnyeit a Sony BDP-S6700B Blu-ray lejátszóval. Élvezze kedvenc filmjeit közel 4K-minőségűre feljavított felbontásban, és csatlakozzon vezeték nélkül a Sony fejhallgatókhoz, hangprojektorokhoz, hangsugárzókhoz és további eszközökhöz. Többhelyiséges zenehallgatás funkció. Élethűen tiszta kép 4K-minőségjavítással Lépjen a házimozi új világába. A 4K-minőségjavítást végző chip tervezéséből adódóan képes egyaránt feljavítani a Blu-ray és online tartalmak minőségét, minden jelenetet közelebb hozva a 4K-minőség természetes részletgazdagságához. Merüljön el a Full HD 3D világában. Csupán egy szinte bármilyen, 3D-kompatibilis tv-hez kell csatlakoznia, és minden 3D Blu-ray filmet Full HD minőségben élvezhet. A Sony BDP-S6700B Blu-ray Disc lejátszó a 3D-szimuláció segítségével 2D-s filmjeinek is nagyobb mélységet biztosít. Életre kelnek a színek Keltse életre a tévézés élményét a kizárólag a Sony-ra jellemző TRILUMINOS színek széles és élénk skálájával. A hozzá tartozó TRILUMINOS tv-készülékekhez optimalizáltuk; a nehezen utánozható élénkvörös, tengerkék és smaragdzöld színek mind ragyogóan jelennek meg, így a tájképek és a tenger is sokkal élethűbbnek látszanak. Több zene, nagyobb részletgazdagság A Sony BDP-S6700B zenei fájlok széles választékát képes lejátszani és vezeték nélkül streamelni kiváló minőségben. A vezeték nélküli zenehallgatás bensőséges élménye Streamelje zenéit és filmjeit Blu-ray lejátszójáról egy Bluetooth® vezeték nélküli eszközre. LDAC technológia: nem kell kompromisszumokat kötnie a minőség terén, a Bluetooth® sávszélesség akár 3-szorosával streamelheti tartalmait. Minden szórakozás egy helyen Gyors és megbízható streaming a legkülönfélébb szolgáltatásokból. A Sony BDP-S6700B a nagyobb jelerősség mellett Full HD streaminget biztosít még a vezeték nélküli hálózati tartomány peremén is. Streameljen és játsszon le bármilyen tartalmat Játssza le a legkülönfélébb forrásokból származó zenéit és videóit USB és Wi-Fi® kapcsolaton keresztül. A Sony BDP-S6700B Blu-ray lejátszó minden, alább felsorolt fájltípust támogat, így bármikor megtekintheti kedvenc filmjeit és meghallgathatja kedvenc zenéit. Zökkenőmentes működés Intuitív menünknek és interfészünknek köszönhetően az alkalmazások és funkciók szervezése egyszerű és intelligens, így Ön mindig megtalálhatja, amit keres. A kezelés intelligens módja Tabletjét vagy Android, illetve iOS rendszerű okostelefonját is használhatja a Sony BDP-S6700B Blu-ray Disc lejátszó vezérléséhez, a Video & TV SideView alkalmazás segítségével pedig többet is megtudhat az éppen megtekintett tartalomról. Streameljen zenéket vezeték nélküli hangsugárzóira szerte otthonában Játssza le kedvenc CD-it és USB-eszközén található zenei gyűjteményét, és streamelje kedvenc dalait vezeték nélküli módon a többi csatlakoztatott hangsugárzón és más eszközön otthonában, az Apple vagy Android mobilkészülékén található SongPal alkalmazásunk használatával . Egyszerű és intelligens mód a szórakoztató élmény és életstílusa összehangolására. 2 1A becsült fogyasztói árak tájékozató jellegűek. A tényleges fogyasztói árak kereskedőnként eltérhetnek. 2Az okostelefonnak kompatibilisnek kell lennie a Miracast technológiával. A készülék minden egyes Miracast-kompatibilis eszközhöz való csatlakoztathatósága nem garantált. 3A szolgáltatások elérhetősége országonként változik. 4A funkcióhoz firmware-frissítés szükséges. 5A Blu-ray Disc lemez címétől függ. 6Korábban Video Unlimited. 7A termék a következő néven is megtalálható: BDPS6700B. EC1 Így is ismerheti: BDP S 6700, BDPS6700, BDP S6700, BDP-S 6700

43 401 Ft (34 174 Ft + Áfa)
Sony - Blu-Ray - BDPS7200B.EC1

Sony - Blu-Ray - BDPS7200B.EC1

Átvehető: következő munkanap

Beépített merevlemez Nincs Blu-ray 3D Igen Blu-Ray felvevő Nem Memóriakártya foglalat Nincs DVB-T tuner Nincs Bemenetek Kompozit bemenet Nincs Scart bemenet Nincs Audio bemenet Nincs USB port Van DV bemenet Nincs Kimenetek Kompozit kimenet Nincs Komponens kimenet Nincs Scart kimenet Nincs Audio kimenet Nincs Digitális audió kimenet (koaxiális) Van Digitális audió kimenet (Optikai) Nincs HDMI kimenet Van Támogatott formátumok Mkv Igen Dolby Digital Van DTS Van MP3 Igen JPEG Igen Vezeték nélküli szabványok Wi-Fi Van DLNA támogatás Van NFC támogatás Nincs Méretek Szélesség 430 mm Magasság 49 mm Mélység 210 mm Súly 2.3 kg További tulajdonságok 4K felskálázás Van Energiafogyasztás 16 W

56 609 Ft (44 574 Ft + Áfa)
Sony - Blu-ray - UBPX800B.EC1 4K Ultra HD

Sony - Blu-ray - UBPX800B.EC1 4K Ultra HD

Átvehető: következő munkanap

Gyártó Sony Megnevezés Blu-ray lejátszó Leírás 4K Ultra HD Blu-ray A filmek és tévéműsorok középpontjában érezheti magát. A 4K Ultra HD Blu-ray minden eddiginél több részletet mutat meg, így azt fogja érezni, hogy a valóságot látja. - Fedezze fel a realizmus új mélységeit 4K nagy dinamikatartományú kép Merüljön el mélyebben a részletekben a nagy dinamikatartományú kép (HDR) segítségével. A 4K tisztaságával kombinálva a HDR korában rejtett területeket kelt életre új fényerővel, árnyékokkal és színekkel. - HDR és SDR A HDR-jel akár 100-szor annyi fényerőt tartalmaz, mint a normál (SDR) jel, jelentősen növeli a csúcsfényerőt, és közben megőrzi a mély és részletgazdag feketéket, így teljesen új látványt nyújt. - A természet összes színe Az új BT.2020 színtartomány támogatása azt jelenti, hogy a hagyományos tv-jel által kínálatnál sokkal szélesebb színpalettához férhet hozzá. Az ultraszéles színtartománynak köszönhetően nagyobb telítettségű és valósághű színeket láthat - a mélykék tengertől az élénk pirosig. - A hang, mely elrepíti egy másik világba Valódi mozihangzás: Dolby Atmos és DTS:X A Dolby Atmos és DTS:X, a mozik által kedvelt vezető audiokodekeknek köszönhetően elképesztően tisztán hallhatja, ahogy dörögnek a villámok, sikítanak a szirénák, és dudálnak az autók Ön körül. - Bármit lejátszhat Az UBP-X800 képességei messze meghaladják a 4K UHD Blu-ray lemezeket. Szinte bármit nézhet, hallgathat és streamelhet - beleértve a legnagyobb felbontású video- és hangformátumokat, és számos népszerű streaming szolgáltatást is. Chipset Maximum felbontás UHD (4K) Csatlakozási lehetőségek Beépített Blu-ray olvasó igen 3D Blu-ray igen USB csatlakozó 1 HDMI 2 Koaxális audio csatlakozó 1 Egyéb csatlakozások Ethernet Hálózati csatlakozás WiFi igen, beépített RJ45 1 Formátum kompatibilitás Támogatott adathordozók BD-ROM, CD (CD-DA), CD-R/-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-Audio, DVD-R, DVD-RW, DVD-Video, Kétrétegű DVD+R, Kétrétegű DVD-R, SA-CD (SA-CD / CD) lejátszás, Sztereoszkopikus 3D (profil 5), Ultra HD Blu-ray Támogatott videó formátumok AVCHD lemezformátum, Motion JPEG (.mov, .avi), MPEG-1 Video / PS (.mpg, .MPEG, .mkv).VOB, .VRO, MPEG-2 Video / PS, TS (.mpg, .MPEG, .m2ts, .mts, .mkv).VOB, .VRO, MPEG-4 / AVC (.mov, .3gp, .3g2, .3gpp, .3gpp2, .flv), MPEG-4 AVC (.mkv, .mp4, .m4v, .m2ts, .mts), VC1 (.m2ts, .mts, .mkv), WMV9 (.wmv, .asf, .mkv), Xvid (.avi, .mkv) Támogatott audió formátumok AAC (.AAC, .mka), AIFF (.aiff, .aif), ALAC (.m4a), Dolby Digital (.ac3, .mka), DSD - DSDIFF / DSD (.dff, .dsf), FLAC (.flac, .fla), HEAAC 1. verzió / 2. verzió / 2. szint, LP cm (.mka), Vorbis, WMA10 Pro, WMA9 szabvány (.WMA) Kép formátumok BMP (.bmp), GIF (.gif), JPEG (.jpg, .jpeg), MPO MPF 3D (.mpo), PNG (.png) Egyéb támogatás Dolby Atmos / Dolby True HD dekódolás (7.1 csatornás) DTS: X (kimeneti adatfolyam)/DTS-dekódolás (7.1 cs.) Internetes szolgáltatások Internetes szolgáltatások DMP (digitális médialejátszó), DMR (digitális médiarenderer), Képernyőtükrözés (Wi-Fi Miracast), SongPal Link (kiszolgáló) Fizikai tulajdonságok Fogyasztás készenléti módban 0,4 W Méret (Szé x Ma x Mé mm) 430 x 50 x 270 mm Súly (kg) 3,8 kg Doboz tartalma Távvezérlő: RMT-VB310E Akkumulátorok: 2 db AAA típusú

118 795 Ft (93 539 Ft + Áfa)

Számítástechnikai Szaküzlet

Számítástechnikai Szaküzlet

Szűrés

Kategóriák